Teme o ostalim sportovima
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
Čuj, siću....... Čoveku 8 soma sića, šta da ti kažem kad je to pola moje pripravničke plate ?!?

Fala ti na odgovoru, eto za koga ću da navijam tunajt
Korisnikov avatar
By Grobar1971
Yopitsch-Kurz napisao:Čuj, siću....... Čoveku 8 soma sića, šta da ti kažem kad je to pola moje pripravničke plate ?!?

Fala ti na odgovoru, eto za koga ću da navijam tunajt
I skoro pola mog minimalca ali da sam pogodio još jednu što je bila u sistemu bilo bi 40 000 :D. Inače moji Pantersi igraju tek sledeci vikend.
Ima noćas u 2 još jedna, a sutra je prva u 19:00 i druga u 22:30. Imaš na sajtu arene u prgramu ko sa kime.
http://www.tvarenasport.com/channel/2014-01-05
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
Pazi, budući da u sobi nemam TV jurim samo i isključivo strimove. E sad, Balkansport ih pusta sve i to bez VIP fora&fazona - tako da već vidim da noćas neće biti spavanja

Hvala za raspored, matori!
Korisnikov avatar
By Grobar1971
Meni večeras tu burazer sa klincima tako da noćas nema gledanja, ali Kanzas ću ispratiti kao sutrašnje tekme. Nadam se da će Panteri napokon do titule :D
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
Danke mada su sasvim odlicni strimovi na BS kao sto vec napomenuh :D

Krece za 5 minuta
Korisnikov avatar
By Antoine
Jes' da ovaj Smith nema nacionalnu svest[sup]tm[/sup] jer ne igra za reprezentaciju, ali večeras igra savršeno! Podsetio me pomalo na Favrea sa onim shovel dodavanjima, a na Rodgersa sa istrčavanjima iz pocketa. Ipak, ne mislim da je ovo gotovo. Odbrana Coltsa mora da proigra kad tad.
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
Nemoj me zaebavaš, icepiše gi

EDIT: do k.... vidi kako dobrih utakmica ima noćas i u NBA..
Korisnikov avatar
By Vuk
Nisam neko ko je zagrizeni pratilac, ali volim da povremeno odgledam koju tekmu i na kraju naravno PO. U to ime me zanima misljenje Antoine-a o tome dokle moze SF? Oni su mi od svih najgotivnija ekipa, i uvek kad se setim proslogdisnjeg finala, malo mi krivo sto Kapernik nije podigao trofej.

Auuuuu, kako igra bradati Lock. Odusevljen sam. Sjajna predstava.
Korisnikov avatar
By Nookie
Luda utakmica skroz...

@grobar Nemoj mi reci samo da je hendikep 2.5?
  • 1
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 54

https://x.com/wojespn/status/2062868497529487644/m[…]