Teme vezane uz regionalnu ligu
Korisnikov avatar
By Nookie
ULTRA KOŠARKA napisao:Nije Široki igrački uopšte jači od Radničkog, a jedna lasta ne čini proljeće. Doduše Radnički igra slabo u aba ligi, ali igra ok u evropi.
Ne kazem da su jaci,al su sigurno u mnogo boljoj formi. Ubili su Igose 30razlike,sa nama odigrali jako dobru utakmicu...voleo bi da se varam,al mislim da ce pobediti
Nookie napisao:@horog NIsam gledao tekmu,samo statisktiku video. Al dobro,on kod nas ni otvorene suteve nije uzimao :D
Jel on organizovao napade,ili je imao samo ulogu da prevede loptu i skloni se u cosak??
@MO limitirani mu saigraci,nema kome da doda loptu :D
Nije se sklanjao po ćoškovima. Ja sam gledao treću i četvrtu četvrtinu. Vidi se da je željan igre i dokazivanja. Možda je od te prevelike želje i promašivao. Činjenica je da mu nisu izlazili na šut.
Korisnikov avatar
By Jomer
cedevita gotovo sigurno sa ovom pobedom obezbedila F4 , trebaju ovi nasi da se potrude da ne zavrse prvi zbog domacinstva f4
Korisnikov avatar
By dachakg
Predjite na arenu2 (posto je na areni1 dosadno ;) ),i gledajte kako Blesingejm "siluje" Olimpiju u poslednjoj cetvrtini! :D Lepo sam ja rekao da je Cibona prerano otpisana! Ovo nikako,doduse ne valja za nas medjusobni koeficijent!!!
  • 1
  • 141
  • 142
  • 143
  • 144
  • 145
  • 515
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]