Teme vezane uz regionalnu ligu
Hahaha,vala bas.
Nookie napisao:
Zex88 napisao:Smo mi to stavili neku klauzulu da ima svu slobodu?On ovoliko nije sutnuo ni kod Uvalina..
Ja mislim da ni na treningu nije toliko sutirao :D
Ono što sam ja video to su uglavnom bili otvoreni šutevi. Puštali su ga da šutira i on je uglavnom promašivao.
@horog NIsam gledao tekmu,samo statisktiku video. Al dobro,on kod nas ni otvorene suteve nije uzimao :D
Jel on organizovao napade,ili je imao samo ulogu da prevede loptu i skloni se u cosak??
@MO limitirani mu saigraci,nema kome da doda loptu :D
Nookie napisao:@horog NIsam gledao tekmu,samo statisktiku video. Al dobro,on kod nas ni otvorene suteve nije uzimao :D
Jel on organizovao napade,ili je imao samo ulogu da prevede loptu i skloni se u cosak??
@MO limitirani mu saigraci,nema kome da doda loptu :D
Kako Marinkovic moze biti limitiran :D
Korisnikov avatar
By Nookie
ULTRA KOŠARKA napisao:Zbog čega kladionice ovako potcjenjuju Radnički na pecari ? Biće to egal utakmica.
Sto podcenjuju. 1.55 na Siroki. Posle onakve utakmice protiv Cibone ta kvota je i prevelika...
Korisnikov avatar
By ULTRA KOŠARKA
Nije Široki igrački uopšte jači od Radničkog, a jedna lasta ne čini proljeće. Doduše Radnički igra slabo u aba ligi, ali igra ok u evropi.
  • 1
  • 140
  • 141
  • 142
  • 143
  • 144
  • 515
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]