Teme o ostalim sportovima
By flameni
Jos ranije sam sasi pozeleo dobrodoslicu u klub :D
Iskreno, mene uvek vise brinu odlicne defanzivne ekipe nego odlicne ofanzivne kada Patsi igraju protiv njih.Mislim da postoji samo jedna ekipa koja moze da udje u revolveraski obracun sa Brejdijem, i to su Packersi.
Za mene, kao fana Patsa, samo je jedna stvar bitna.Pogled na playoff tree i cinjenica da nema Giantsa :D :D :D . Time nam sanse automatski rastu za 50%
New England je ove sezone jako fino tempirao formu, i mislim da su se zaleteli taman kada treba.Takodje je u napadu trcanje postala opcija koja ne sluzi samo da odmori Brejdija, vec su se i neke kljucne akcije resavale trcanjem ove sezone.Vec smo gazili Texanse ove sezone, i ne vidim razlog da to ne ponovimo.
Takodje, odbrana je bolja nego prosle sezone.Daleko je jos uvek to od neke vrhunske odbrane, ali Vince sljaka ko u najboljim danima, a ova tri rukija kidaju takodje i po mom misljenju jako su se fino uklopili.Ako Mankins i kompanija cuvaju dovoljno dugo Brejdija, mislim da nema sanse da se bilo sta poremeti u igri Patriotsa.
ispada da sve hvalim, ali sta cu.Specijalni tim je ove sezone takodje imao par jako jako bitnih poteza, i moze se reci da je i to znacajna novina u odnosu na proslu sezonu.
Tako da, ludji nego prosle sezone, zeljniji nego prosle sezone, bez Giantsa na putu idemo ka trofeju...
Korisnikov avatar
By Zex88
Jbg,ja se opet uhodavam pa necu moci ove godine da bistrim puno,ali cu neke detalje da iznesem koji me odusevljavaju.

Kvoterbek Sijetla(Rasel Vilson)..Covek je juce nekoliko puta urucio loptu i onda poceo da trci napred i bije redom kako bi svom beku obezbedio prostor.
A ima neku facu a la Bjelkan,stalno miran,a ako se ne varam covek je ruki.
By flameni
jeste, a i ume da trci...mada kvoter koji ume da trci pored Lyncha nije nesto neophodno, ali njemu je to pod b ili c, dok mu je pas igra pod a, za razliku od onogcijeseimenespominje
Korisnikov avatar
By Zex88
Vesic,a? :D
By flameni
Jedina slicnost im je sto su i jedan i drugi luzeri :D
By sasa 076
Nikad nisam bio dobar u prognozama ali licno ja se vise bojim Denvera i Pejtona nego bilo kog drugog mada sve postujem jel svi imaju sansu, veceras finale C.F ja ocekujem da N.D dobije Alabamu i navijam za njih kad vec Texasa sa ludim Menzelom koji je odigrao ovu sezonu odlicno i 3 tekme koje sam gledao on ako povrede mimoidju imace odlicnu karijeru
Korisnikov avatar
By Antoine
flameni napisao:onogcijeseimenespominje
Zahtevam trademark! :x

Nego flameni, ispadoše tačne neke stvari koje sam ispisao letos za ovaj novi tim Patriotsa? Šteta što moja mudrost ostade na pokojnom forumu, sad bih se malo hvalio :character-oldtimer:
By flameni
Antoine napisao:
flameni napisao:onogcijeseimenespominje
Zahtevam trademark! :x

Nego flameni, ispadoše tačne neke stvari koje sam ispisao letos za ovaj novi tim Patriotsa? Šteta što moja mudrost ostade na pokojnom forumu, sad bih se malo hvalio :character-oldtimer:
za nadimak ofkors! :D svideo mi se a i pismenije je nego da koristim psovke... mada sad mi ga cak i zao, ali prosle sezone mi se tako peo da je to strasno

secam se kad si na fantasy smestio odbranu patriotsa :D
kakav smeo potez.sad ne moze se reci da su bili bum, ali da su przili vise nego ocekivano to sigurno, jos da je Talib dosao ranije, msm da bi to i bolje izlgedalo, al sta sad.
imali smo i frke sa povredama, Ninkovic se seljakao napred nazad, no to je to.
ja pricam, Baneta Djekica da stave pored Wilforka, onaj bi nekako uspeo da ga natera da bude koristan .
Wilfork je definitivno kralj, plus Pro Bowl ove sezone, znaci nisam jedini koji je odusevljen
aj sad, mozda precenjujem njegov znacaj, al sam ubedjen da bucko sa onolikim iskustvom mnogo znaci.npr Jones je po mom misljenju odigrao jako jako pristojnu sezonu za rookie godinu u velikoj meri zahvaljujuci i Vinceu.
Sto duze pratim Partiotse tako mi postaju drazi igraci iz odbrane.Bukvalno ko dete od koga nista ili jako malo ocekujes, pa kad dobije peticu a ti se veselis vise nego kad je ucenjak upao na Harvard sa sve stipendijama i pohvalnicom od predsednika za vrhunski odradjen prijemni.
By sasa 076
Alabana razmontirala N.D, irci odigrase najgoru tekmu u sezonii tamo gde su bili najaci cele sezone odigrali su najgore i izgubili prvi put ove sezone dok je Alabama a pre svega njihov QB odigrao majstorski i zasluzeno su opet prvaci jedino ih je Texas sa Menzelom dobio ove sezone
Korisnikov avatar
By djokonda
DEN-BAL: očekujem pobedu Denvera. Mislim da ova odbrana Ravensa ne može da obuzda Meninga.
NE-HOU: Patriotsi...mada ovde će biti ključan duel ofanzivne linije Pats-a i defanzivne linije Teksansa. Ukoliko o-line Pats-a obuzda koliko-toliko J.J.Watt-a Brejdi i kompanija bi trebalo da budu u finalu konferencije
GB-SF: ovde dajem prednost SF-u, čak mislim da neće biti ni toliko tesna utakmica...svaka čast Rodžersu ali mislim da je pass-rush SF-a previše za lošu o-line Packers-a...takođe, Kaepernick možda još nije QB elita ali je u odnosu na Webb-a iz Vikings-a Joe Montana lično.
ATL-SEA: ovaj meč je najneizvesniji. U principu ATL bi trebalo da je favorit na papiru...domaćin su, dobro su igrali u regularnom delu sezone, imaju odličnog QB-a i odlične hvatačke opcije...međutim, s druge strane je najbolji secondary u ligi i tim koje je trenutno u najboljoj formi od svih plejof ekipa...White i Jones će imati najteži zadatak do sada u sezoni protiv Sherman-a i Browner-a koji su izrazito visoki i jaki CB-ovi...takođe, Ryann je daleko od pouzdanog QB-a u plejofu a protiv sebe ima jak pass-rush...Sihouksi imaju u principu lakši zadatak pripreme ove utakmice u odnosu na Redskinse jer je Atlanta konvencionalna ekipa, koja ima klasičnog QB i igra sa 3 do 4 hvatačke opcije...ne igraju previše spread formacija, nema read option-a i wildcat-a i sličnih stvari. Sve će da se svede na to ko će svoje zadatke bolje na kraju da sprovede...direktni dueli će da reše ovaj meč. Prednost dajem Sijetlu...očekujem da neće dozvoliti brzo odvajanje Atlante i da će uspostaviti kontrolu nad utakmicom pre svega trčanjem i da će na taj način ohladiti napad Atlante. Inače, smatram da će pobednik ovog duela igrati Superbowl.
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 54

Види га Ске :) Дакле идемо на Барсу,па евентуално[…]