Teme vezane uz regionalnu ligu
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
ULTRA KOŠARKA napisao:Jebiga, Radnički bar ima navijače i sodlino popunjenu dvoranu, a ovi imaju samo punu dvoranu kad dolaze Zvezda i Partizan, i naravno svi navijaju za Beograđane. Cijeli sport u BL (čitaj Borac) trpi zbog ovog kvazi projekta "dragog" nam predsjenika. Oni kad padnu, neće više nikad ustati ! A nadam se da će to što prije biti.
I sta dobijas kad Igokea padne?Kad oni padnu nemoj da mislis da ce pomoci Borcu.Nego ce pasti oba kluba.
Korisnikov avatar
By Lepus
Naravno da su u Igokeu upumpana ogromna sredstva preko Dodika, ali isto tako, Borac je sam kriv za svoju sudbinu. Klub koji je imao veliku tradiciju, dobru skolu kosarke, dobar prvi tim se raspada zbog guzonja koji su sebi nabudzili plate, koji su ukrali gdje god su mogli. To nema veze sa Igokeom.
u igokei je bio štrajk pred utakmicu sa širokim zbog neisplaćenih obaveza prema igračima. izgleda da je dodik kreno u predizbornu kampanju pa zavrće slavinu. plate im još nisu isplaćene tako da je pitanje koliko će biti motivisani za utakmicu. znači, partizan ako pruži 30% svoje igre sigurno sutra pobjeđuje.
SinisaBL napisao:u igokei je bio štrajk pred utakmicu sa širokim zbog neisplaćenih obaveza prema igračima. izgleda da je dodik kreno u predizbornu kampanju pa zavrće slavinu. plate im još nisu isplaćene tako da je pitanje koliko će biti motivisani za utakmicu. znači, partizan ako pruži 30% svoje igre sigurno sutra pobjeđuje.
Ovaj Partizan svi pustaju :D
Korisnikov avatar
By bokibb
Lepus napisao:Naravno da su u Igokeu upumpana ogromna sredstva preko Dodika, ali isto tako, Borac je sam kriv za svoju sudbinu. Klub koji je imao veliku tradiciju, dobru skolu kosarke, dobar prvi tim se raspada zbog guzonja koji su sebi nabudzili plate, koji su ukrali gdje god su mogli. To nema veze sa Igokeom.
:clap: :clap: :clap: :clap:

+1 000 000
Korisnikov avatar
By ULTRA KOŠARKA
Istina jeste da se Borac samo najvuše ukopao, ali gdje su sad pare rukometnom klubu koji je bivši šampion evrope, fudbalskom koji je na ivici egzistencije ? Prvo se moraju podmiriti Laktaši pa onda sve drugo, a i opet im plate kasne. I u ovom sumornom vremenu, pola naorda bez ljeba, a on dovodi hemondsa i ostale crnce da uzimaju enormne novce. I onda ko fol, neki Srpski brend, rak rana Banja Luke !
Ja uvijek navijam kontra igokee s kim god da igra, uključujući gospodu hrvate i bošnjake
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
ULTRA KOŠARKA napisao:Istina jeste da se Borac samo najvuše ukopao, ali gdje su sad pare rukometnom klubu koji je bivši šampion evrope, fudbalskom koji je na ivici egzistencije ? Prvo se moraju podmiriti Laktaši pa onda sve drugo, a i opet im plate kasne. I u ovom sumornom vremenu, pola naorda bez ljeba, a on dovodi hemondsa i ostale crnce da uzimaju enormne novce. I onda ko fol, neki Srpski brend, rak rana Banja Luke !
Ja uvijek navijam kontra igokee s kim god da igra, uključujući gospodu hrvate i bošnjake
Apsolutno tacno.No i u Srbiji je ista situacija.Umesto da se ulaze u Metaloplastiku iz Sapca.dva puta prvak Evrope, oni forsiraju Partizan koji nikad i nikada nece imati pojma o rukometu.Isto to vazi i za Vojvodinu.
  • 1
  • 134
  • 135
  • 136
  • 137
  • 138
  • 515
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]