Mesto za sve nekošarkaške diskusije
Korisnikov avatar
By ubicatigrova
Gale napisao:Ifr, Karaburac, i ostali zainteresovani - prvi klipić o sezoni tri "Game of thrones" :

Taman sam zaboravio na svu moju agoniju vezanu za igru prestola kad me ti podseti sad :angry-cussingblack:
Salim se naravno al samo za seriju, sto se tice knjige, mrzim debelog sto ne moze da napise knjigu na vreme :animals-pig:
Korisnikov avatar
By Gale
Kada sam čuo da su fanovi pretili smrću GRMM-u, mislio sam da nešto sa tim ljudima nije u redu.
Onda sam pročitao knjige.
Pretnje smrću su sasvim OK.
Ali, naravno, debelom ne pada na pamet da malo požuri, sisa jedna.
Korisnikov avatar
By ubicatigrova
debeli ce da milk that cow dry
sad su mu samo pare u glavi, i da get laid posto je poznat
Korisnikov avatar
By ifrclone
Znas kako kazu - kad god neko pozuri Martina da napise knjigu, on ubije Starka...:)
Korisnikov avatar
By Gale
Utešna misao je da će ga možda serija pogurati malo.
Nešto sam malo računao, i kontam da će dosadašnje knjige (Zaključno sa "A dance with dragons" ) najverovatnije biti obrađene u 6-7 sezona serije.
8, u najgorem slučaju. To i dalje njemu ostavlja dosta prostora da se raspiše, ali manje nego ranije.
Posebno kada je u pitanju poslednja knjiga. Moglo bi da se desi da ga serija prestigne ako se ne uozbilji.
Naravno, moguće je i da serija u nekom trenutku bude otkazana, ali to je najgori scenario.
Korisnikov avatar
By ubicatigrova
ifrclone napisao:Znas kako kazu - kad god neko pozuri Martina da napise knjigu, on ubije Starka...:)
haha, da nije tuzno bilo bi smesno, mada ja se smejem :D

Uglavnom, ne verujem da ista moze da natera matorog da pise brze. Gledajuci da mu je za skoro svaku knjigu trebalo 5 godina, ne verujem da ce se nesto promeniti sad. Bice jos gore posto on voli da se mesa i u snimanje serije...
Korisnikov avatar
By ifrclone
Ja cekam da vidim da li ce HBO da odradi Tale of Dunk and Egg kao TV filmove...bilo bi sjajno.
Korisnikov avatar
By No4
Posto vidim da ima dosta fanova serije i knjige evo novih likova u 3 sezoni:
[BBvideo 560,340][/BBvideo]
Korisnikov avatar
By Gale
ifrclone napisao:Ja cekam da vidim da li ce HBO da odradi Tale of Dunk and Egg kao TV filmove...bilo bi sjajno.
E, dobro me podseti, moram da
vidim ima li negde srpski prevod, naravno brutalno besplatan.
Korisnikov avatar
By Gale
Našao sam podatak : Planirano je ukupno 9 sezona serije "Game of thrones". Dve su već prošle, tako da debeli, ako je sve to tako, ima 6 godina da napiše
preostale dve knjige.

Devet sezona, čoveče, svi će glumci izmeniti lični opis do kraja serije...Riba koja glumi Deneris će imati jedno 35 godina (a treba da glumi dvadesetogodišnjakinju). Beverli Hils fazon.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 39

https://x.com/wojespn/status/2062868497529487644/m[…]