Teme vezane uz regionalnu ligu
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Za sada Srbija ima indek 7,a Hrvatska 6,93.Mi imamo 28 pobeda,a Hrvatska 21,ali mi za pobedu dobijamo 0,25 bodova,a oni 0,33 boda.
Morace Radnicki Kragujevac da se popravi.To nam je jedina sansa da budemo ispred Hrvata.
Korisnikov avatar
By The Answer
Ako ti je broj pobeda tacan onda i mi i oni imamo koeficijent 7. Koeficijent se racuna tako sto se zbir pobeda podeli sa brojem klubova iz te zemlje, dakle 28:4 i 21:3.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Zeberdee napisao:Ako ti je broj pobeda tacan onda i mi i oni imamo koeficijent 7. Koeficijent se racuna tako sto se zbir pobeda podeli sa brojem klubova iz te zemlje, dakle 28:4 i 21:3.
Ja sam mnozio 21*0,33 pa dobio 6,93.
No svejedno nije dobro.Smatram da mozemo mnogo bolje.Za Megu Vizuru sam zadovoljan,ali Radnicki igra ispod svakog nivoa.Jos ako uzmemo da su i Zvezda i Partizan mogli da imaju makar jednu pobedu vise dolazimo do toga da za sada nasi klubovi zbirno gledano i nisu previse uspesni.
Nadam se da ce Muta uspeti da popravi Radnicki iz Kragujevca da do kraja sezone stignu do uspesnosti od 50 procenata,ako ne i da je predju.
MZT doveo pojacanje na poziciji plejmejkera,Amerikanac Carl Jones (180cm) nekadasnji student St Josepha.Sa dosta uspeha je igrao tamo, za tri godine, koliko je proveo tamo, uspeo je da postane treći najbolji strelac univerziteta.U poslednjoj godini, pre dolaska u ekipu Slaska iz Vroclava, prosečno je beležio 14,7 poena, 2,7 skokova i 2,6 asistencija na 30 odigranih utakmica. Pripreme za tekuću sezonu je odradio sa poljskom ekipom, ali nije uspeo da se izbori za ugovor.

[BBvideo 560,340][/BBvideo]
Odličan start na koledžu, eksplozija u sofomor godini, pa onda stagnacija dve godine. I pored toga, vrlo dobar koledž igrač. Odličan srednjoškolski igrač u Ohio-u, eksplodirao na King James turniru kada su se Calipari, a posebno Thad Matta zainteresovali za njega. Pominjali su se i Michigan i Minnesota, USC je bio konkretan, ali je ipak završio na St. Joseph's-u . Glavna mana - visina. Poenter, slabiji razigravač. Vrlo zanimljiv igrač, interesuje me kako će se snaći u ABA.
Korisnikov avatar
By Mutinjo
Zeberdee napisao:Planinic odstranjen iz Cibone.
Tradicionalno, raspad.

Do jaja, taman dolaze u Jezero za 2 kola., da ih operemo!
Korisnikov avatar
By dachakg
Mutinjo napisao:
Tradicionalno, raspad.

Oni bez centara,mi bez centara! Ala ce to da bude utakmica na +200 koseva!!! Samo rokaj sa 6,75! :D
Korisnikov avatar
By The Answer
Mutinjo napisao:
Tradicionalno, raspad.

Kopiraju Olimpiju.

Jesi ti tu za Cibonu ili palis pre? Ako jesi ocu i ja da idem... al da se sedne na "Zarkovo mesto"
  • 1
  • 126
  • 127
  • 128
  • 129
  • 130
  • 515
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]