Teme vezane uz nacionalnu ligu Srbije
Korisnikov avatar
By Vincent Vega
Stefanov otac, Zoran Stojacic je bio odlican kosarkas.
Mali Stefan je inace kao klinac cepao sah i bio jako dobar u tome. Bas sam se iznenadio kad sam ga kasnije video u juniorskoj repki.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Zna li se gde ce biti odrzan kup Srbije za kosarkasice?
Muski je ponovo u Nisu.Cudi me da to niko nije prokomentarisao.
Korisnikov avatar
By Peja
ZA koga ces u zenskom da navijas? Po pricnipu teritorije ili srca?
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Peja napisao:ZA koga ces u zenskom da navijas? Po pricnipu teritorije ili srca?
Naravno za ŽKK Šabac i Jovanu Vidakovic,Ninu Ninkovic,Milekic...
No tesko cemo mi osvojiti.Imamo mladu ekipu i lose sudjenje i trenera koji se previse dere.Bicu zadovoljan ako odemo na zavrsnicu kupa i budemo medju 6-7 ekipa na kraju sezone.
Mislim da ce pitanje pobednika zenskog kupa biti izmedju Radivoja Koraca i Zvezde.Zvezda je dovela reprezentativku Ivanku Matic koja je sa 35 godina na dva meca pokazala da je i dalje top klasa za nasu ligu.Uz nju i dve juniorke Crvendakic i Stanacev Zvezda bi mogla da iznenadi i uzme trofej.Korac je najaca ekipa u Srbiji i do sada su neporazeni.Ne treba otpisati ni Partizan koji i ove godine igra sjajno i ima samo jedan poraz u domacoj ligi,ali cujem da im je otisla jedna igracica(najbolja za sada) tako da ako udju u finansijske probleme ne verujem da ce oni uzeti pehar kupa.
Korisnikov avatar
By kostakurta
Novak – najkorisniji, Jaramaz – najefikasniji!

Posle 13. kola završen je prvi deo Košarkaške lige Srbije. Sa skorom od 10 pobeda i tri poraza, ekipa Crnokose iz Kosjerića je prva prošla kroz cilj ispred FMP-a i čačanskog Borca Mozzart Sporta, koji se sa pobedom manje nalaze na deobi drugog mesta. S druge strane, pojedine ekipe su totalno razočarale, pre svih, užička Sloboda i novosadska Vojvodina Srbijagas, prošlogodišnji učesnici Superlige, koji se nalaze na začelju tabele, tačnije, poslednjem odnosno pretposlednjem mestu.

MVP prvog dela prvenstva je reprezentativni plejmejker Vršca - Jovan Novak sa 300 indeksnih poena. Drugoplasirani Andrija Bojić, krilni centar OKK Beograda je sakupio poen manje, dok se na trećoj poziciji našao krilni centar Rajko Kljajević iz kraljevačke Sloge sa 255 indeksnih poena. Po poen manje sakupili su: Bojan Bakić, bek valjevskog Metalca i Radenko Pilčević, plejmejker vodeće Crnokose iz Kosjerića.

Najbolji strelac sa 259 postignutih poena je plejmejker Smedereva 1953 - Ognjen Jaramaz, dok su po dva poena manje sakupili Jovan Novak i Bojan Bakić. Radenko Pilčević je ubacio 235 poena, a Rajko Kljajević - 225.

Takođe, treba napomenuti i da je najbolji skakač i bloker - Andrija Bojić sa 126 skokova i 29 blokada, da je Petar Šparović plejmejker Smedereva 1953 imao najviše asistencija – 70, a da je najbolji kradljivac lopti bio plejmejker Meridiane - Milan Stanojević sa 29 ukradenih lopti.

Idealna petorka prvog dela Košarkaške lige Srbije izgleda ovako: Jovan Novak (Vršac), Bojan Bakić (Metalac), Rade Zagorac (Smederevo 1953), Andrija Bojić (OKK Beograd) i Miroslav Radenković (Smederevo 1953).
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
U drugoj ligi Srbije svanulo u ekipi Sapca tako da sada imaju skor 5-7 i zadnje kolo gostuju Indjiji koju bi mogli da pobede jer su oni ispod nas,ali nalozice se da nas pobede da bi ostali u ligu.No muska ekipa Sapca mi je nesimpaticna.
U drugoj ligi Srbije ni jedna ekipa nesto ne odudara po kvalitetu od ostalih.Jagodina i Vojvodina su prve na tabeli,a ove nase pajsere iz Sapca su dobili malom razlikom.Jagodina oko desetak poena,a Vojvododina samo jedan razlike.A Sabac je te meceve igrao u gostima.
Izgleda da ce se stara Vojvodina vratiti u prvu ligu,a ova Vojvodina sto je trebala da igra ABA ligu ce da ispadne u drugu.
Korisnikov avatar
By Nookie
IZgleda nista od Kupa u Nisu. Trazi se novi grad...
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Nookie napisao:IZgleda nista od Kupa u Nisu. Trazi se novi grad...
Ajmo Novi Sad.
  • 1
  • 110
  • 111
  • 112
  • 113
  • 114
  • 218
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]