Stare teme
Secam se onomad kada je Odisej kralj Itake sisao u Had da trazi savet proroka po pitanju povratka kuci. Prilikom boravka u istom, sreo je mnogo mrtvih ljudi ukljucujuci i kralja Agamemnona koji mu je rekao da ''zenama uvek treba reci jedno, a precutati drugo''.

Trebalo bi poslusati ovog coveka jer se zna kako je zavrsio. Zena mu je sa svojim ljubavnikom dosla glave, taman posto se vratio sa desetogodisnjeg poslovnog putovanja po Maloj Aziji.
nemam trenutno dovoljno koncentracije ne bi li citao postove, a vidim da se i suprottna srtana prikljucila.

za mene ne brinite, drzim se na distanci(kao so mi je rekao Sale) ona ima nekog na kog se loyi u Bgu i to je ok, sad smo drugari, mnogo sam ostriji prema njoj ali nemogu prosto da je iskljucim iz drustva i da ne pricam sa njom prosto je to potreba i ne moguce istirajati u tome jer ona cini jedan deo mog zivota 3 godine ali ono cuvam se necu se oprziti jos koji put, sada mislim vec da postoje musko zenska prijateljstva jer upravo ona dobra drugarica sa ovim mojim drugom koji je ovde i sve je ok medju njima, a i on je skroz nezainteresovan za nju
pozdrav drugari citacu ostale postove kada se vratim :mrgreen:
Salvatore Guliano napisao:nemam trenutno dovoljno koncentracije ne bi li citao postove, a vidim da se i suprottna srtana prikljucila.

za mene ne brinite, drzim se na distanci(kao so mi je rekao Sale) ona ima nekog na kog se loyi u Bgu i to je ok, sad smo drugari, mnogo sam ostriji prema njoj ali nemogu prosto da je iskljucim iz drustva i da ne pricam sa njom prosto je to potreba i ne moguce istirajati u tome jer ona cini jedan deo mog zivota 3 godine ali ono cuvam se necu se oprziti jos koji put, sada mislim vec da postoje musko zenska prijateljstva jer upravo ona dobra drugarica sa ovim mojim drugom koji je ovde i sve je ok medju njima, a i on je skroz nezainteresovan za nju
pozdrav drugari citacu ostale postove kada se vratim :mrgreen:
Nemoj da te vara to...ima tu interesa sa jedne strane...vreme ce ti pokazati... ;)
ubuduce treba da naglasim da flameni ne odgovara na moja pitanja

Stvarno flameni ako zelis da odgovoris ozbiljno i da pomognes reci, a ako ne, nemoj pisati ove gluposti jer mi vise nije ni smesno
By hazarder
Peja napisao:ubuduce treba da naglasim da flameni ne odgovara na moja pitanja

Stvarno flameni ako zelis da odgovoris ozbiljno i da pomognes reci, a ako ne, nemoj pisati ove gluposti jer mi vise nije ni smesno

Tema je osmisljena da bi nas "ludak" zasmejavao. Kad ti neko podari osmeh, to je jedan od najvecih poklona. Ti ocigledno imas neki problem, kada i na ovaj dan pises nekome da "lupa gluposti" i time izazivas barem kod mene, blagu nervozu, bes i da se i danas zapitam da li su ljudi stvarno najvece zveri. Na stranu sto kada postavis pitanje mogu da odgovore svi, pogotovo onaj kome si postavio pitanje, a to je Doktor Flameni.

Mir Boziji, Hristos se rodi.
Opusteno hazarder, sad sam tek video ko je napravio temu i cemu sluzi, juce sam listao zadnje dve tri strane video da pisu o zenama i prijateljstvu s njima pa sam zato postavio pitanje, a to sto sam rekao flamenom nije nista ruzno niti ce se on uvrediti, mi se tako zezamo vec sigurno godinu, godinu i po. Ti verovatno i ne znas za to sladak i harizmatican, to sam ja od pre odvalio i on me sad zeza, zato sam mu rekao da mi da ozbiljan odgovor a da zezanje ostavi za drugi put. Evo izvoli ti, daj odgovor, opusteno.
Vaistinu se rodi
mislim da svaka iole normalna devojka moze da provali kada se lik lozi na nju, mada opet, i mi smo debili jer cesto zadrzavamo emocije.
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 59

За 13 минута смо примили 37 поена. Први напад Барс[…]

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]