Stare teme
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
Pa da, Vojnovic vam sudio i veceras. Bejaste imali prituzbe na njega u skorije vreme ili sam ja pobrkao neke loncice??
Korisnikov avatar
By Zex88
Yopitsch-Kurz napisao:Miloje - 2 metra ciste gospoštine .!.

Nema potrebe bacati hejt Miloju samo zato sto je igrao u Partizanu
Ko baca hejt?
To ce biti vasa teorija zasto se nije bunio.
A veoma mi je drago jer mislite da je ovo nap maksimum.
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
Video sam i maksimum od proslog ponedeljka - fer i korektno sudjenje kod koga se Bobiju sudi jednom 3 sekunde u reketu..a trebalo je 40 puta.

Malo mi je naopaka ta konstelacija odnosa u kojoj vam se pomaze svaki put kad zaskripi. Mislim na pomaganje iz odredjenih krugova moći, podvrsta sudijska trojka
Korisnikov avatar
By dule75
Ja mislim da sudjenje nije bilo dobro i da bi Zvezda dobila i bez pomoci sudija...jedna, dve, tri odluke uopste nije bitno, bitno je to da kada bude dosao Partizan nece moci ovako da se sudi i onda nastaju tenzije, psovke, gadjanje loptom sudija, saopstenja sa obe strane, prekidi utakmica...
Korisnikov avatar
By Zex88
Yopitsch-Kurz napisao:Video sam i maksimum od proslog ponedeljka - fer i korektno sudjenje kod koga se Bobiju sudi jednom 3 sekunde u reketu..a trebalo je 40 puta.

Malo mi je naopaka ta konstelacija odnosa u kojoj vam se pomaze svaki put kad zaskripi. Mislim na pomaganje iz odredjenih krugova moći, podvrsta sudijska trojka
Cim pocnu da sude tako u el Bobiju(Lazinju),skroz cu razumeti vase suze..Do tada,jebacemo Ren!!!
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
Nije da suzimo, ipak je ovo vase doba godine[sup]TM[/sup]

A da vam pomazu - dje ces boljeg primera od ovog koji su nam prezentovali u poslednja 2 kola? .!.
Korisnikov avatar
By Zex88
Yopitsch-Kurz napisao:Nije da suzimo, ipak je ovo vase doba godine[sup]TM[/sup]

A da vam pomazu - dje ces boljeg primera od ovog koji su nam prezentovali u poslednja 2 kola? .!.
Tole namestio.
Korisnikov avatar
By Peja
Bolje sto navlace za nas, ako je toga bilo. Da je bilo suprotno jedinu korist bi imali hrvatski timovi
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
Zex88 napisao:

Tole namestio.
Dosta ti je vremena trebalo da smislis ovu ingenioznost :P

EDIT: salu na stranu, Peja je u pravu. Totalno mi se nelogicnim cini da ce rukovodstvo lige dozvoliti da jos jedna sezona prodje bez hrvatskih i slovenackih klubova u EL
Ocekujem rusvaj u drugom delu sezone, i bar, bar jedan hrvatski klub na F4
Korisnikov avatar
By Zex88
Yopitsch-Kurz napisao:
Zex88 napisao:

Tole namestio.
Dosta ti je vremena trebalo da smislis ovu ingenioznost :P
Morao sam da jedem.No,dominiram surovo ko Bobi u reketu Partizana.
  • 1
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 141

Branim Kalinu cele sezone, ali ovo nema opravdanj[…]

Ovdje imate Kusturicine utakmice sa zavrsnog U18. […]