- Pet Jan 04, 2013 10:50 am
Ako ona bude forsirala po vasem "drugarskom" odnosu,onda joj lepo predoci da ne razumes vas odnos i da ti ona objasni sta podrazumeva da ste vas dvoje...Ako kaze drugovi,onda kazi da ne razgovaras bas o takvim stvarima sa drugaricama i da prelazite granicu,pa ce morati da se odluci sama sa sobom,kako te dozivljava...
Ipak,veruj da je najbolje za tebe da palis iz te kombinacije...Zene su podmukla bica,koja prvog trenutka kad budu imala snage ima da te izbodu,svejedno im je da li te bodu u ledja ili stomak,jer vrlo cesto bodu iz obesti...Ne veruj zenama nikad,znaci znam sta ti pricam,brate u stanju su da ti u 22h danas placu na mob kako umiru bez tebe i kako im nedostajes,sutra u 10h ujutru da te ostave i da ih tako boli patka da ti ne mozes da se opasuljis...
Veruj mi da ako ikad budes hteo da ostanes s ribom iz nesebicnih razloga da ce ona tebe da ostavi iz sebicnih razloga a da nece da trepne...Brutalne su,zato kad god mozes da ih brutalno ostavis nemoj da imas dilemu,ostavi ih,samo ako to tebi tad odgovara !!!!
Gledaj brate,prvi frajer koji bude naisao i bude joj se svidjao,vase drugarstvo ce da se svede na "cao,e znas kako nam je bilo super sinoc..." zato Salvatore,pali odatle ko je jebe bre...
Zapamti STO ZENA MOZE IZ MESTA DJAVO NE MOZE NI IZ ZALETA
Salvatore Guliano napisao:doktore doktore !Salvatore brate,poslusaj ti Sasu...Zajebi vise tu pricu,te razgovore,zvanja,pisanja i ostala sranja...Ako joj trebas nek te nadje,ako ne, ti kuliraj.nadji drugu ribu i kraj price...
ovako za pocetak da se razumemo nije bucka, ali ni blizu.
drugo izgleda da mi je vise pomogao drug @Karaburac kao i obicno sa njim se dobro kontam, ali time ne umanjujem vas(Flameni) rad.
pod 3. evo iznecu svoj slucaj posto se konkretno nisam nasao ni u jednom od ponudjenih u potpunosti (znaci skoro od svega po malo).
drugarica iz odeljenja, moze se reci slucaj sirena( kada vam neko koga stalno vidjate ne privalaci paznju, a onda u jednom trenutku se prosto vam iskoci ispred ociju i zaseni vas). lozio sam se na nju u 1. godini onda je nasla decka tek tada smo poceli da se druzimo, a onda kad je raskunla sa njim ja sam se ponovo poceo loziti na nju i druzenje je bilo cesto i poverljivi razgovori vamo tamo ... ja ne pokusavam da koraknem na visi stepenik i odustajem, pustam da me ubija. i tako dok je sve to tako bilo i dok sam se i lozio na nju i bio sa njom najbolji drug sve je bilo ok(tj meni je bilo lepo ali mucno) i tada smo bili najbolji drugovi, saznao sam mnogo toga o njoj i ona o meni , i tako evo godinu dana. onda sam se obratio drugovima za pomoc i bilo je opet isto ili drugraica ili devojka da li si spreman da se zrtvujes ? odg : "ne" i ja izguram tako nekako. i evo pre 3 meseca me jednostavno prodje ugasi se plam koji sam imao i nema vise lozenja, ali zanimljivo nemam nekako potrebu da je zovem i da pricam sa njom tako da i drugarsvo to neko mi ne lici na ono pre. tako da sam se doveo u pitanje da li postoji to prijateljstvo ili mora da bude uslovljeno nagonom da bi ga bilo ... izgleda iz ovog iskustva kao da ne postoji, jest da druge drugarice i nisam imao ali ono zato i pitam vas vi ste savakako iskusniji![]()
btw: sada kao da ponovo pocinje da mi se pali plam ...
Ako ona bude forsirala po vasem "drugarskom" odnosu,onda joj lepo predoci da ne razumes vas odnos i da ti ona objasni sta podrazumeva da ste vas dvoje...Ako kaze drugovi,onda kazi da ne razgovaras bas o takvim stvarima sa drugaricama i da prelazite granicu,pa ce morati da se odluci sama sa sobom,kako te dozivljava...
Ipak,veruj da je najbolje za tebe da palis iz te kombinacije...Zene su podmukla bica,koja prvog trenutka kad budu imala snage ima da te izbodu,svejedno im je da li te bodu u ledja ili stomak,jer vrlo cesto bodu iz obesti...Ne veruj zenama nikad,znaci znam sta ti pricam,brate u stanju su da ti u 22h danas placu na mob kako umiru bez tebe i kako im nedostajes,sutra u 10h ujutru da te ostave i da ih tako boli patka da ti ne mozes da se opasuljis...
Veruj mi da ako ikad budes hteo da ostanes s ribom iz nesebicnih razloga da ce ona tebe da ostavi iz sebicnih razloga a da nece da trepne...Brutalne su,zato kad god mozes da ih brutalno ostavis nemoj da imas dilemu,ostavi ih,samo ako to tebi tad odgovara !!!!
Gledaj brate,prvi frajer koji bude naisao i bude joj se svidjao,vase drugarstvo ce da se svede na "cao,e znas kako nam je bilo super sinoc..." zato Salvatore,pali odatle ko je jebe bre...
Zapamti STO ZENA MOZE IZ MESTA DJAVO NE MOZE NI IZ ZALETA
Kome juce izgleda blizu,sutra daleko je.