Stare teme
By Jaycee Carroll
Djekna u porazu Strumice od Lirije kod kuce odigrao 37 minuta,ubacio 23 poena i imao 10 skokova.Iz igre sutirao 8/18,sa penala 5/7.Na samom kraju meca,bila je i dobra tuca izmedju nekoliko igraca :doh:
By Jaycee Carroll
[BBvideo 560,340][/BBvideo]

Evo tuce od juce,na kraju se zavrsilo 3 na 4 ili su Djeknu racunali da vredi za 2 igraca 8-)
By Jaycee Carroll
[BBvideo 560,340][/BBvideo]

Reyes brzi i od Kecmana,pogodio za 0,04 :lol:
Korisnikov avatar
By Nookie
Mislim da je ova Rejesova trojka jednan od najboljih pogodaka koje sam ikada video....fenomenalno
By Jaycee Carroll
Kumanovo - Peja 93:85.Haus je odigrao OK u prvo poluvreme u drugo je potpuno nestao.Mislim da je ubacio 12 ili 15 poena.

http://www.mondo.rs/a632870/Kolumne/Edi ... ljeta.html

Odlicna kolumna Edina pre svega bih izdvojio sledece koje me je nasmjelo ili odusevilo:

-U srednjoj školi u Evanstonu jednostavno nisu bili spremni na nekoga ko pogađa iz svih situacija i pozicija. U četvrtom srednje Carroll je imao prosjek od 40 poena po utakmici! U utakmici protiv Green Rivera ubacio je 56 poena, šutirajući trojke 14-16...

"Kada sam pogodio prve dvije lopte imao sam osjećaj da će ući sve što bacim prema košu. Tako je otprilike i bilo".

-Borba sa učenjem španskog jezika je trajala i trajala...

"Dva mjeseca sam učio jezik svaki dan po sedam sati i uzalud, nije mi išlo. Uglavnom sam lupao gluposti. Nakon ta dva mjeseca intenzivnog učenja, trebalo mi je još šest mjeseci da počnem normalo da pričam. Jednom prilikom mi je gospođa rekla da joj je muž preminuo. Ja sam rekao 'Pa to je super!, jedva čekam da razgovaram s njim!' Toliko nisam imao pojma". :lol: :lol: :lol:

-Proveo sam ljeto u dvorani. Samo sam šutirao prave šuteve, kakve imam na tekmama. Svake nedelje sam na kompujteru kući pravio sedmične tabele sa brojem lopti koji sam šutirao, pozicijama sa kojih sam šutirao i koji sam potez napravio prije šuta. Šutirao sam 23,695 šuteva i pogodio 20,178 puta. To ljeto sam se i oženio, a moja supruga Baylee je išla sa mnom u salu i vraćala mi lopte. Našao sam idealnog partnera".

-Napao je prije desetak dana rekord Dražena Petrovića i Oscara Schmidta, kada je protiv Laboral Kutxe ubacio šest trojki, odnosno 20 poena, sve u drugoj četvrtini!

-Carrollova paljba u kratkim vremenskim intervalima za Real, evo, traje već tri sezone, a trebala bi da traje do 2017. godine, s obzirom na novo produženje ugovora. U španskoj košarci postao je modni trend traženje novog Jaycee Carrolla, tako da njegovu ulogu u Cajasolu ove sezone igra Scott Bamforth, u Murciji Scott Wood, u Unicaji Ryan Toolson
  • 1
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 217
KK Partizan 2026/27.

Mihin najveci problem su uvek bile spore noge kao […]

Takmicenja mladjih kategorija

Velika šteta za Nedeljkovića. Ne tolika &sc[…]