Teme vezane uz nacionalnu ligu Srbije
By Edibledi
Sve to lepo zvuči ali, pošto je u pitanju Srbija, to mu dođe kao ruska bajka. Neće se taj ovde smiriti dok mu neko ne amputira glavu.
Korisnikov avatar
By Nookie
Bozovic u Borcu iz Cacka...veliko pojacanje za njih
Korisnikov avatar
By Karaburac
On je i proslu sezonu zavrsio tamo kad je ostao bez ugovora. Izgleda da ne moze nigde vise da se izbori za jaci ugovor.
Korisnikov avatar
By Nookie
On je neki vrhunac karijere doziveo u Hemofarmu,posle toga nista nije igrao. Nesto malo u Italiji i to je to...al za KlS je premija u ovom trenutku...
Korisnikov avatar
By Zex88
FMP - Meridiana 87:75 (Šturanović
20p, 8sk, Gudurić 19p, 8sk - Đurović
17p, Stanojević 14p)
Korisnikov avatar
By Nookie
@zex Koji je bre ovo Dundjerski koji igra za FMP?

Edit: Izgleda da je Boba dosao kod nas....nisam uopste to ispratio...ne mogu smislim tog lika :D
Korisnikov avatar
By Zex88
Nisam ni ja ispratio,no evidentno je da smo zaigrali odmah bolje.
Korisnikov avatar
By Lepus
Izgleda da to niko nije ispratio.

Kada smo vec kod ove teme, ne znam koji kreten ili kreteni su usvojili ovo pravilo da se ne moze igrarti na dvojnu registraciju?! Idealno bi bilo kada bi Ristic, Tejic i Rebic mogli trenirati sa prvim timom, a igrati i za FMP. To srpskoj kosarci nije u interesu.
Korisnikov avatar
By Zex88
E to i mene zanima..Ovako ce klinci presedeti pored parketa godinu dana.Eventualno,da zaigraju u kls-u.
Mada,kako Cvele i dalje stagnira,razmislio bi o rokadi njega i Rebica..
Korisnikov avatar
By Nookie
Pravilo jeste mnogo glupo,al realno i mi smo tu krivi...mogli smo da ih pustimo da igraju KLS za Fmp,a da treniraju sa nama....win win situacija....
Nego meni je potpuno nelogicno potpisivanje Dundjerskog. Fmp treba da bude poligon za razigravanje mladih igraca,njihovu pripremu za Zvezdu,a ne da se dovode igraci od 25godina da budu nosioci. Sta smo sa time postigli?? Fmp ce da juri ABA ligu,ne znam. Potpuna glupost...
  • 1
  • 106
  • 107
  • 108
  • 109
  • 110
  • 218
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]