Stare teme
Korisnikov avatar
By Lika
Davorpfc napisao:
Lika napisao: Sisonjo jedan, mogao bi i češće pisati na forumu :D
ja uglavnom pratim i upijam znanje :dance:
Sad ću te vidjeti na draftu koliko si upio, a btw, pročitaj prvi post u temi, tamo su ti sve informacije.
18 korisnika, a bira se 15 igrača, to je ukupno 270 igrača. Meni odgovara jer nemam preterano vremena, pa ću najverovatnije moći da namestim postavu do kraja igre na samom početku, eventualno ako se neko povredi da sa klupe (ako ga imam) ubacim zamenu.

Hoću reći, ima kontradiktornosti, a ne znam da li ste svesni. Recimo u postavci igre piše 5 akvizija po duelu, a kada se izabere 270 igrača, te akvizicije će biti na nivou D-ligaša, tako da je bespotrebno imati toliko akvizicija. Sa druge strane, odabir velikog broja igrača umrtvljuje igru (biće drastično manje akvizicija), da ne pričam o tome kako će ljudi u ligi od 18 timova doći do tima gde je prvi igrač Lebron, drugi igrača Monta Elis, treći Tadeus Jang, a već četvrti će biti Džerald Henderson, a svi iza njega značajno lošiji.

Ako želite ovako da igrate, ima nas kojima odgovara, ali ako želite da bude uzbudljivije, zbog ovoliko velikog broja timova, morate smanjiti broj igrača koji se biraju na draftu. Ja bih čak stavio da ih bude 10 u timu, što je cirka 180 draftovanih igrača.

Sa ovako velikim brojem timova, takođe se snake draftom daje velika prednost onima koji biraju prvi.
Korisnikov avatar
By Lika
PREDSEDNIK napisao:18 korisnika, a bira se 15 igrača, to je ukupno 270 igrača. Meni odgovara jer nemam preterano vremena, pa ću najverovatnije moći da namestim postavu do kraja igre na samom početku, eventualno ako se neko povredi da sa klupe (ako ga imam) ubacim zamenu.

Hoću reći, ima kontradiktornosti, a ne znam da li ste svesni. Recimo u postavci igre piše 5 akvizija po duelu, a kada se izabere 270 igrača, te akvizicije će biti na nivou D-ligaša, tako da je bespotrebno imati toliko akvizicija. Sa druge strane, odabir velikog broja igrača umrtvljuje igru (biće drastično manje akvizicija), da ne pričam o tome kako će ljudi u ligi od 18 timova doći do tima gde je prvi igrač Lebron, drugi igrača Monta Elis, treći Tadeus Jang, a već četvrti će biti Džerald Henderson, a svi iza njega značajno lošiji.
Broj akvizicija nije stavljan ciljano, što se mene tiče može biti i neograničen. Po dosadašnjem iskustvu NBA fantaziranja na forumu, pokazalo se da dobar dio igrača nije imao pretjerano slobodnog vremena za svakodnevne promjene, pa i ne bi možda blo loše da okvirno ostavmo ovakav sistem.
PREDSEDNIK napisao:Ako želite ovako da igrate, ima nas kojima odgovara, ali ako želite da bude uzbudljivije, zbog ovoliko velikog broja timova, morate smanjiti broj igrača koji se biraju na draftu. Ja bih čak stavio da ih bude 10 u timu, što je cirka 180 draftovanih igrača.
Po mom skromnom mišljenju je ustvari i interesantnije kada moraju da se biraju i lošiji igrači, tako da ja iskreno ne bih išao ispod tima od 13 igrača, a 15 je stavljeno da se ima roster kao u NBA.
PREDSEDNIK napisao:Sa ovako velikim brojem timova, takođe se snake draftom daje velika prednost onima koji biraju prvi.
Zato je bila ideja da se ide sa aukcijskim draftom, no meni je apsolutno svejedno, jer se i klasičnim (snake) draftom na ovolikom broju timova i igrača kroz runde doslovce anulira prednost visokih pikova.

Tu smo da se dogovorimo i da se dobro zezamo, tako da bi bilo dobro da čujemo i ostale šta misle, Imamo još 3 dana za promjene, odlučimo li tako.
Korisnikov avatar
By fanste90
Mislim da bi trebalo smanjiti na 13 igraca,em sto ce se duze ostati,em sto ce biti losijih igraca,em sto ce se pola smoriti i izaci.Igram jos jedan fantasy sa 20 timova i 13 igraca i zali Boze poslednjih pikova.Neka vecina ili admin odluci...
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 30
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Na osnovu toga sto je vas predsednik izjavio da je[…]

Ma da, o veteranima i pričam i generalno koliko […]