Teme vezane uz nacionalnu ligu Srbije
By Edibledi
Ладно је ФМП победио Металца 79-71. За мене је то велико изненађење јер ипак у Металцу играју Бојан Бакић, Крушчић, Д.Маројевић, О.Кужета, Станоје Кнежевић и Дујковић (226). Најбољи је био Иван Смиљанић. Добри су били и клинци Гудурић, Чворовић и Добрић, као и старији играч Максим Штурановић.
Korisnikov avatar
By Zex88
Edibledi napisao:Ладно је ФМП победио Металца 79-71. За мене је то велико изненађење јер ипак у Металцу играју Бојан Бакић, Крушчић, Д.Маројевић, О.Кужета, Станоје Кнежевић и Дујковић (226). Најбољи је био Иван Смиљанић. Добри су били и клинци Гудурић, Чворовић и Добрић, као и старији играч Максим Штурановић.
ФМП бољи од Металца

ФМП – Металац 79:71 (23:23, 21:21,
23:13, 12:14)
Дворана: ФМП у Железнику.
Гледалаца: око 300. Судије:
Белошевић, Весковић (Београд),
Матић (Крагујевац).
ФМП: Воркапић 2, Чворовић 11,
Јовановић, Џаковић 2, Ђукановић 6,
Добрић 12, Силађи 7, Смиљанић 17,
Штурановић 10, Гудурић 12,
Павловић.
МЕТАЛАЦ: Танасковић, Кужета 4,
Крушчић 5, Ђукановић 9, Бакић 25,
Маројевић 4, Јокић 5, Перић,
Томашевић, Дујковић 9, Кнежевић
10, Дедијер.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Pa jeste iznenadjenje, ali nije ekstremno. Vec je tradicija da kuci svi mogu da dobiju favorita.

Najveci problem Metalca je Djukan Djukanovic koji im je igrao 25 minuta... Dokle god je on tatin projekat Metalac nece biti ozbiljan klub.
Korisnikov avatar
By Gaja
Karaburac napisao:Pa jeste iznenadjenje, ali nije ekstremno. Vec je tradicija da kuci svi mogu da dobiju favorita.

Najveci problem Metalca je Djukan Djukanovic koji im je igrao 25 minuta... Dokle god je on tatin projekat Metalac nece biti ozbiljan klub.
Jel on toliko los igrac :?:
Ili, jel gori od malog Covketa?
By Edibledi
Човић није лош играч али Звезда има много веће амбиције и армију навијача да би трпела породичне пројекте у клубу. Тата (не)верује у свог сина само је лоше што не покуша да се докаже у неком другом клубу где нема протекције; то би било боље за све.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Gajo gori je... To je igrac kojem je Miljenovic lupio 3 blokade, sta vise reci...

Pazi nije on bas toliko uzasan, sad da ocekujes decka koji ne zna da hoda ili tako nesto, ali definitivno ne zasluzuje da bude u ekipi, a tek ne zasluzuje da bude prvi plej najbogatije ekipe KLS-a.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
milanezija napisao:Sad sam ga video u poslasticarnici, ali ne garantujem da je on.
Rasic drzi cevabzinicu u Sapcu sta ce on u poslasticarnici :D
Prosle nedelje je pocela druga liga Srbije i u Sapcu pred oko 800 ljudi u Gimnaziji je Sabac pobedio Mladost iz Cacka sa 83-76,a moglo je da bude i vise.Plej Miljkovic odigrao odlicno,rezervni plej agresivan,bek isti Andjusic samo krupniji samo trojke daje,krilo igra neki lik iz moje srednje Aleksic dao 10 poena ali sa 192-195 cm ne moze igrati ozbiljnu kosarci na poziciji krila,krilni centar neka dva lika cist prosek,a centar sutira kao Lavrinovic samo palija trojke,a ledjnu tenhiku ne koristi.Taj centar Todorovic je najveci silovatelj u ekipi.
Korisnikov avatar
By Joomla10
NIkola Malesevic iz Slobode razbio u prva dva kola. Zao mi je sto ga nismo potpisali, moram priznati.
Posle preokreta Sloboda dobila Meridijanu. Jel Djordjevic povredjen pa ne igra za ekipu iz Novog Sada ili je nesto drugo u pitanju?
Korisnikov avatar
By ofkovac
Gaja napisao:
Karaburac napisao:Pa jeste iznenadjenje, ali nije ekstremno. Vec je tradicija da kuci svi mogu da dobiju favorita.

Jel on toliko los igrac :?:
Ili, jel gori od malog Covketa?
filip je za djukana klasa...u bukvalnom smislu te reci...

on na zagrevanju ima sut 15% sa distance, ono sto najbolje ume to je da tapka loptu dok ne dodje kraj napada, posto je za organizaciju napada nesposoban, na kraju 4/4 je pokusao sa svojim magicnim solo-prodorima svaki put je prodao napad...

fmp nista specijalno, dujkovic iz metalca je jedno veliko neopevano drvo, doslo mi je da ga gadjam reklamom koliko je decko glup i nezainteresovan da ukljuci mozak...
Korisnikov avatar
By Karaburac
Moram da branim Dujkovica posto ga licno poznajem :D. Veruj mi, decko jos odlicno igra, a i izgleda, u odnosu na ono kako ga ja pamtim... On sa 19 godina bukvalno nije umeo da hoda. Kada sam ga video prosle sezone na terenu bio sam prijatno iznenadjen sto uspeva da uhvati loptu, sve preko toga me je zaista sokiralo. Tako da, napreduje on, sitnim koracima, ali zaista napreduje.

@joomla10 gledao sam mec sa Vojvodinom i uopste me on nije odusevio... Skoro svaki napad je isao preko njega, ali ne znam sta da ti kazem, vidi se da zna kosarku, ali fizicki nije on za Partizan nikako. Pre bi se uklopio kod Mute nego kod nas. Moracu da odgledam ovaj mec u Uzicu, kazu da je Kutlesic doneo pobedu nekim bizarnim sutom :).

I mene zanima ovo za Djordjevica, a takodje me zanima i sta je sa Bojanom Davidovcem? On bi trebao da je jedan od boljih igraca Meridijane, ne znam da li je povredjen, posto nisam cuo da je napustio klub.
  • 1
  • 101
  • 102
  • 103
  • 104
  • 105
  • 218
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]