Teme vezane uz nacionalnu ligu Srbije
Korisnikov avatar
By Karaburac
Vosa ima solidan tim, a da li ce biti u prvih 4 najvise zavisi od toga koliko ce brzo uspeti da se uklope. Imaju mlad tim, uglavnom sastavljen od igraca 92' sa jos par iskusnijih i par malo mladjih. Trebace neko vreme da se uigraju ipak su prakticno ceo tim promenili, ali kad se budu uigrali mislim da ce biti sasvim solidni:

1) Djokic, Strahinja Petkovic
2) Vukasin Petkovic, Lambic
3) Borisov, Stojacic
4) Ivelja, Seslija
5) Milovanovic, Campara

OStala 2 mesta ce popunjavati juniori, ali ovaj tim je sasvim pristojan. Braca Petkovici su veoma zanimljivi igraci i mislim da mogu dosta da urade, steta je sto u prethodnim sezonama nisu stekli vise iskustva (Strahinja je bio na pozajmici u Mladosti iz Cacka, a Vukasin je dobijao minute prosle sezone, ali je kuburio dosta sa povredom ramena).

U svakom slucaju imaju sanse da udju u 4, ali daleko od toga da su sigurni prolaznici.

Metalac, OKK Beograd, Borac Cacak, Sloboda, Vojvodina, Konstantin, Vrsac, Tamis i Meridijana mogu da se nadaju ulasku u 4. Jedini po mom misljenju bez ikakve sanse za ulazak u superligu su FMP (zbog neigranja Rebica, Ristica i Tejica), Smederevo, Crnokosa, Napredak iz Krusevca i Sloga iz Kraljeva (nemaju los tim trenutno, ali poznajuci ih njih ce na pola sezone da napusti pola igraca). Veoma, veoma izjednacena liga ce biti ove sezone.
Korisnikov avatar
By dachakg
Boga mi ja bas ne bih rekao da Krusevac nema nikakve sanse da udje u 4! Mozda nisu od favorita,ali nisu ni za potcenjivanje!
Korisnikov avatar
By Karaburac
Sumnjam zaista. Ma koliko ja postovao Boska Djokica mislim da ove sezone nece moci da napravi ekipu za top4, ali vec sledece...
Korisnikov avatar
By zola
Otkud Nemanja Todorovic nije ostao u Borcu, nego otisao u Konstantin? Iznenadio sam se kad sam video. Isto i Vasic iz Slobode u Tamis? Sta je Jereminovim? Imaju li Rebic, Ristic i Tejic pravo da igraju i za FMP poput Milutinova prosle godine?

Dosta je slabija liga ove godine nego prosle
Korisnikov avatar
By Karaburac
Sto se Todorovica tice... Ne znam sta bih ti rekao. Ocito su se razmenili Cvetkovic za Todorovica.

Vasic je zamena za Jereminova koji je otisao u inostranstvo (mislim u Rumuniju).

Sto se Rebica, Ristica i Tejica tice.... Mislim da nije ista situacija kao sa Milutinovim iz nekoliko razloga. Prvo Milutinov nije igrao prvu ligu. Drugo, on nije formalno pravno bio pozajmljen igrac, vec je sve vreme bio igrac istog kluba. Trece, uveli su neko pravilo da ni u prvoj ni u drugoj ligi vise ne smeju da budu B timovi vodecih klubova, sto bi znacilo da FMP formalno-pravno nije B tim Zvezde iako realno to jeste. U takvoj situaciji dolazimo do toga da bi oni mogli da igraju ako im se odobri dvojna registracija, ali ja mislim da im se to nece odobriti jer ABA liga nije zvanicno visi rang takmicenja od nase prve lige. Tako da mislim da oni mogu da igraju ili za Zvezdu ili za FMP, a da ne mogu da igraju i jedno i drugo. Naravno, bilo bi dobro da neko upuceniji kaze da li sam u pravu, ali mislim da je takva situacija.
Korisnikov avatar
By Jomer
Odgledao sam sos kos sa Dekijem Tomasevicem, i vecina stvari za koje se zalaze su mi logicne i ispravne od broja stranaca do forsiranje nekih nerazvijenij centara kroz JJL i JKL, zabrani odlaska igraca iz svog regiona do 15 godina ... odredbe sve na mestu ali coki potegao svoje veze i prijavio sve ministarstvu sporta a oni blokirali sve to jer je to kao ne ustavno , hvala jos jednom vokiju sto brine za srpsku kosarku
Korisnikov avatar
By Zex88
Vucina u Fmp-u!!!
  • 1
  • 100
  • 101
  • 102
  • 103
  • 104
  • 218
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]