Interdisciplinarni mislilac.
Commitment to excellence!
Once you realize what a joke everything is, being the Comedian is the only thing that makes sense.
Grobari Beograd napisao:Jel zna neko da mi objasni sta se konkretno desava sa Football Manager 2013...,ima neki bag,krenem da igrami onda me izbaci iz igrice....,a koga god da pitam niko ne zna...,svi spominju neki pec.....Crack-ovi imaju taj bag.Igrica ih nema, ali jos uvek ne postoji crack koji nema bag.Znaci moras kupiti orginalnu igricu da bi je igrao, ako hoces pomocu kreka ne moze.Prica se da je Sega platila Shadow-u i ostalima da malo otegnu sa pustanjem ispravnog crack-a da bi se sto vise igrica prodalo.Citao sam na forumu Shadow-a da odustaju za sada od crack-a od FM-a.O tome se radi.Nas dosta ceka ispravan Crack.Igraj FM2012 jer koliko sam procitao oni sto su platili igricu nisu zadovoljni njm preterano.Nista posebno uglavnom su komentari i dosta je nerealna,Znam da je neki lik osvojio Evropa ligu sa KFCZ u prvoj sezoni(nije mdifikovao igricu) i da su Lazovic i Babalj razbijaci.![]()
Ako je neko malo bolje upucen zamolio bih da mi odgovori.

No4 napisao:No4, ne bih da se pravim pametan, ali cenim da umesto Shadow-a mislis na Skidrow-aGrobari Beograd napisao:Jel zna neko da mi objasni sta se konkretno desava sa Football Manager 2013...,ima neki bag,krenem da igrami onda me izbaci iz igrice....,a koga god da pitam niko ne zna...,svi spominju neki pec.....Crack-ovi imaju taj bag.Igrica ih nema, ali jos uvek ne postoji crack koji nema bag.Znaci moras kupiti orginalnu igricu da bi je igrao, ako hoces pomocu kreka ne moze.Prica se da je Sega platila Shadow-u i ostalima da malo otegnu sa pustanjem ispravnog crack-a da bi se sto vise igrica prodalo.Citao sam na forumu Shadow-a da odustaju za sada od crack-a od FM-a.O tome se radi.Nas dosta ceka ispravan Crack.Igraj FM2012 jer koliko sam procitao oni sto su platili igricu nisu zadovoljni njm preterano.Nista posebno uglavnom su komentari i dosta je nerealna,Znam da je neki lik osvojio Evropa ligu sa KFCZ u prvoj sezoni(nije mdifikovao igricu) i da su Lazovic i Babalj razbijaci.![]()
Ako je neko malo bolje upucen zamolio bih da mi odgovori.
Možete da odete u veći klub za veći novac, ali ne možete da napredujete i zato mislim da nema boljeg mesta za mene od Partizana.

Once you realize what a joke everything is, being the Comedian is the only thing that makes sense.
ubicatigrova napisao:moze da se kupi FM 2013 za 20$ sad, prilicno jeftinoGde ima, leba ti?
Možete da odete u veći klub za veći novac, ali ne možete da napredujete i zato mislim da nema boljeg mesta za mene od Partizana.
Vuk napisao:http://store.steampowered.com/ubicatigrova napisao:moze da se kupi FM 2013 za 20$ sad, prilicno jeftinoGde ima, leba ti?
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]