Mesto za sve nekošarkaške diskusije
By milanezija
Ova igrica nije piraterija jer je vlasnici sami postavljaju na internet. Bice na onom sajtu od gore FANTACANESTRO.net
Poslednja izmena od milanezija u Pon Dec 31, 2012 6:07 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
By Grotesque
Kao što kolega gore reče, PCF Basketball Manager je freeware, tj. besplatna igra.
Tako da je svako deljenje/umnožavanje više nego dobrodošlo.
Korisnikov avatar
By ubicatigrova
e pa onda moze se stavi link, ne bi trebalo da se stavljaju linkvo ka stvarima koje su piraterija, link ka sajtu nije to.
Korisnikov avatar
By Grobari Beograd
Jel zna neko da mi objasni sta se konkretno desava sa Football Manager 2013...,ima neki bag,krenem da igrami onda me izbaci iz igrice....,a koga god da pitam niko ne zna...,svi spominju neki pec..... :think:
Ako je neko malo bolje upucen zamolio bih da mi odgovori. :confusion-helpsos:
Korisnikov avatar
By No4
Grobari Beograd napisao:Jel zna neko da mi objasni sta se konkretno desava sa Football Manager 2013...,ima neki bag,krenem da igrami onda me izbaci iz igrice....,a koga god da pitam niko ne zna...,svi spominju neki pec..... :think:
Crack-ovi imaju taj bag.Igrica ih nema, ali jos uvek ne postoji crack koji nema bag.Znaci moras kupiti orginalnu igricu da bi je igrao, ako hoces pomocu kreka ne moze.Prica se da je Sega platila Shadow-u i ostalima da malo otegnu sa pustanjem ispravnog crack-a da bi se sto vise igrica prodalo.Citao sam na forumu Shadow-a da odustaju za sada od crack-a od FM-a.O tome se radi.Nas dosta ceka ispravan Crack.Igraj FM2012 jer koliko sam procitao oni sto su platili igricu nisu zadovoljni njm preterano.Nista posebno uglavnom su komentari i dosta je nerealna,Znam da je neki lik osvojio Evropa ligu sa KFCZ u prvoj sezoni(nije mdifikovao igricu) i da su Lazovic i Babalj razbijaci.
Korisnikov avatar
By Vuk
No4 napisao:
Grobari Beograd napisao:Jel zna neko da mi objasni sta se konkretno desava sa Football Manager 2013...,ima neki bag,krenem da igrami onda me izbaci iz igrice....,a koga god da pitam niko ne zna...,svi spominju neki pec..... :think:
Crack-ovi imaju taj bag.Igrica ih nema, ali jos uvek ne postoji crack koji nema bag.Znaci moras kupiti orginalnu igricu da bi je igrao, ako hoces pomocu kreka ne moze.Prica se da je Sega platila Shadow-u i ostalima da malo otegnu sa pustanjem ispravnog crack-a da bi se sto vise igrica prodalo.Citao sam na forumu Shadow-a da odustaju za sada od crack-a od FM-a.O tome se radi.Nas dosta ceka ispravan Crack.Igraj FM2012 jer koliko sam procitao oni sto su platili igricu nisu zadovoljni njm preterano.Nista posebno uglavnom su komentari i dosta je nerealna,Znam da je neki lik osvojio Evropa ligu sa KFCZ u prvoj sezoni(nije mdifikovao igricu) i da su Lazovic i Babalj razbijaci.
No4, ne bih da se pravim pametan, ali cenim da umesto Shadow-a mislis na Skidrow-a :)
Korisnikov avatar
By No4
Da u pravu si.Nesto sam drugo radio pa nisam bio bas koncetrisan.Hvala na ispravci.
Korisnikov avatar
By ubicatigrova
moze da se kupi FM 2013 za 20$ sad, prilicno jeftino
Korisnikov avatar
By Vuk
ubicatigrova napisao:moze da se kupi FM 2013 za 20$ sad, prilicno jeftino
Gde ima, leba ti? :)
Korisnikov avatar
By ubicatigrova
Vuk napisao:
ubicatigrova napisao:moze da se kupi FM 2013 za 20$ sad, prilicno jeftino
Gde ima, leba ti? :)
http://store.steampowered.com/

ponuda traje jos 40 sati.
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 57
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]