Stare teme
Korisnikov avatar
By Jaka
Karaburac napisao:Ja sam pre prvenstva prognozirao da Francuska osvaja gore na anketi i dalje imam sanse da budem u pravu :). Inace sad gledam, bas malo ljudi glasalo za Litvaniju :think:

Brate, ja sam glasao za svaku ekipu, jer imamo pravo stalno da glasamo :mrgreen: Ne znam kako da se sredi da se samo jednom glasa.
Korisnikov avatar
By Gaja
Jaka napisao:
Karaburac napisao:Ja sam pre prvenstva prognozirao da Francuska osvaja gore na anketi i dalje imam sanse da budem u pravu :). Inace sad gledam, bas malo ljudi glasalo za Litvaniju :think:

Brate, ja sam glasao za svaku ekipu, jer imamo pravo stalno da glasamo :mrgreen: Ne znam kako da se sredi da se samo jednom glasa.
:laughing-rolling: Pa gde ti tu logika,glasao za sve ili ne glasao ni za jednu isto ti se hvata. :D
By Jaycee Carroll
Ja sam prvi rekao da France osvajaja(dajte neko priznanje) i Grke sam svrstao u favorite,ali ne moze se sve pogoditi.Citavo prvenstvo navijam za Francuze i drago mi je sto su dobili cigane.Sve vreme sam verovao da ce da stegnu odbranu i da ce napad da proradi.Svaka cast Parkeru i Diot je bio dobar juce.Finale ce biti super,ocekujem da vratimo Litvi milo za drago :drool:
Korisnikov avatar
By J.Erving
Jaka napisao:

Brate, ja sam glasao za svaku ekipu, jer imamo pravo stalno da glasamo :mrgreen:

:lol: :lol: :lol: Kralju! :D
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Jaycee Carroll napisao:Ja sam prvi rekao da France osvajaja(dajte neko priznanje) i Grke sam svrstao u favorite,ali ne moze se sve pogoditi.Citavo prvenstvo navijam za Francuze i drago mi je sto su dobili cigane.Sve vreme sam verovao da ce da stegnu odbranu i da ce napad da proradi.Svaka cast Parkeru i Diot je bio dobar juce.Finale ce biti super,ocekujem da vratimo Litvi milo za drago :drool:
Ne ti si rekao da navijas za Hrvate do kraja seti se malo tvojih reci da si Dubrovcanin do kraja.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
BogdanB napisao:
Karaburac napisao:Ekipe koje ne volim u svim sportovima su na prvom mestu USA, pa onda redom dalje Spanija i Italija. Taj mediteranski stil glumatanja, pustanja one ruzne brade i stalnog kukanja na sudije mi nevidjeno ide na penis. Amere ne gotivim jer su mi prepotentni, pogotovo u kosarci (do duse priznajem da imaju prava da budu), ali protiv koga god da igraju ja se nadam da ce da izgube da bih bar malo likovao :)
+1
U fudbalu nema vecih cigana od Italijana i SPanaca
Italijani su tehnicari,a Spanci olos.
By Edibledi
I ja sam glasao za Francusku ali sam više puta pomislio da oni nemaju baš nikakve šanse i da je trebalo za Španiju, Sloveniju ili Grčku da glasam. Prve dve ekipe su Francuzi izbacili a treća nije ni ušla među osam. Kad su ih Nemci zveknuli u prvom kolu bio sam zabezeknut a Litvance sam odbacio kao moguće šampione čim su izgubili od nas.
Obično sve promašim u prognozi ali i ćorava koka ubode zrno.
  • 1
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • 100

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако сти[…]