Teme vezane uz nacionalnu ligu Srbije
Korisnikov avatar
By Karaburac
Salu na stranu, ali Kovacevic ima fore da bude najkrupniji igrac pod kosevima u KLS. Malo je igraca njegovih gabarita trenutno u domacoj ligi. Cak bih rekao da ih i nema...
Korisnikov avatar
By Radnicki-volim
Mislis da ce to nesto znaciti,pa nije uzeo loptu 2 godine u ruke?
Korisnikov avatar
By Karaburac
A otkud znas da nije, mozda se u zatvoru igra opasan basket? :D

Pa znacice sigurno. Mozda ce mu trebati neko vreme da se uhoda, ali mesiste pod kosem realno uvek znaci, pa sve i da je najveci bambus na svetu.
Korisnikov avatar
By Radnicki-volim
Mozda teskasi se lakse uigraju,ali znam primer u Radnickom,Dimic tek sad pocinje da igra kako treba,a pauzirao je manje od ovog Miladina,a verujem da je za to vreme trenirao samostalno,za razliku od ovog koji je izgledao kao da su ga bumbari izujedali kad je izasao iz zatvora.Takodje mislim da je mnogo lose ovo za marketing kluba,ali mozda su zeleli bas na taj nacin da se promovisu,mada je to kontraproduktivno.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Koji bre marketing kluba u kls-u? :lol:

Sta hoces, mozda sada dobiju podrsku Seselja licno :lol:

Salu na stranu, stoji da ce se osetiti odsustvo sa parketa, ali lakse je teskasima. Prvo igraju mnogo blize kosu, ne treba njemu toliko da juri za igracima, vise se bije (kontam da mu to nije problem), drugo lakse je navici se posle mesec dana treniranja da pogodis zicer i zakucas nego da pogadjas trojke... U postavljenim napadima uglavnom ti je uloga da postavis jak blok, jedino treba da zapamtis je gde treba da stanes. Najduze uigravanje je prakticno oko timske odbrane, mada ako neko ima kefalo za basket i to brzo ukaci.
Korisnikov avatar
By Vincent Vega
Cek' malo, pa jel' definitivno on u pitanju? Ja sam shvatio da je to samo nagadjanje, ali vi se raspisaste o njemu, pa sad nisam siguran :?
Mada, nije lose da zivne tema, makar i ovako. :)
Korisnikov avatar
By Zex88
Znam da je igrao za Vrbas pre zatvora.Solidan je bio,ali su ga svuda pljuvali zbog one tuce i milion dolara.
Korisnikov avatar
By Radnicki-volim
Pa pazi ko ne bi,dala drzava 1 000 000 za ovog nistaka,a deca nam umiru jer nema se para za placanje operacija.Malo je off sad,ali mislim da je zasluzio da ga pljuju na svakom koraku,mada drzava je vise kriva nego on,realno...
  • 1
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • 218
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]