Ko igra za raju i zanemaruje taktiku završiće karijeru u nižerazrednom vratniku.
ZikosKaraiskaki napisao:Zanima me jedna tehnička stvar vezano za NBA a to je da li je obim obruča veći u NBA-u u odnosu na FIBA pravila?Naravno da ne. Dimenzije koša, table i visina i obim obruča su standard svuda u svetu. Odakle ti ovo pitanje?
Hvala unapred na odgovoru!
Antoine napisao:99 procenata ljudi koji prate kosarku misli da je obruc siri.Da ides sad i pitas svi bi rekli da je u NBA siri obrucZikosKaraiskaki napisao:Zanima me jedna tehnička stvar vezano za NBA a to je da li je obim obruča veći u NBA-u u odnosu na FIBA pravila?Naravno da ne. Dimenzije koša, table i visina i obim obruča su standard svuda u svetu. Odakle ti ovo pitanje?
Hvala unapred na odgovoru!
CIMANJE NASILJE
SIPURSKE LIVADE
Letnja_bicikla napisao:U NBA je prečnik obruča 45,7 cm, dok FIBA propisuje prečnik između 45 i 45,9 cm, tako da pitanje ima smisla.Pričamo o razlici koja u najgorem slučaju iznosi 1.5% obima obruča, tako da ne znam baš koliko ima smisla. Ovde su u pitanju striktna američka i ne tako striktna FIBA pravila. Po tome, i obruči u Evropi se mogu razlikovati među sobom za skoro 1 cm, čak se više mogu razlikovati međusobno nego u odnosu na NBA. Eto, ako je nekom jasnije tako, po FIBA pravilima, koš na jednoj strani se može razlikovati od onog na drugoj strani terena više nego što se razlikuje od NBA koša. Nadam se da je svima jasno koliko ovo glupo zvuči. Poenta je da širina obruča nije faktor u razlici između evropske i NBA košarke.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]