Stare teme
Korisnikov avatar
By kontrabas
@white dwarf

Ne sporim ja to. Samo me iznenadjuje da Andric pored tako - u napadu preplasenog Tomica - ne dobija sansu. Za finale su sanse itekako dobre, pogotovo sto vam je valjda spao taj pritisak ispadanje u cetvrtfinalu ili nestizanja do istog. Ako dobijete Italijane, koji mogu da iznenade protiv Litvanije, verujem da mozete dalje. Litvanija zavisi dosta od suta; realno vas sastav je ujednaceniji i kvalitetniji sto se tice bekova i krila. Protiv Francuske vam takodje dajem sanse - Parker ce tada biti prilicno izmoren. Protiv Spanije ne, ali cete svakako imati vece sanse nego mi.
By White Dwarf
Andric nije tako dobar izbor jer si ne zna izraditi situaciju za kos...usto on nije tako dobar skakac.
Ja sam svjestan da mnogi pljuju po Anti,ali on je nas najbolji skakac, i solidan u obrani, dok Andric je blesav i za par minuta napravi 2-3 faula, on ne zna igrati agresivnu kosarku covjeka na covjeka.
Protiv Španine nemamo sanse. Mora se desiti nasa najbolja tekma na prvenstvu i jedna osrednja Španjolska da ih pobijedimo.
Nasa sansa u tekmi protiv Spanije je i trener,koji je po meni los, ali ga ekipa koja ima itekako dobru kemiju spasava.
Korisnikov avatar
By Zex88
Kod nas,rts cepa Betis-Lion,basket(snimak)tek u ponoc..
Mislim da je Hrvatska favorit u polufinalu,ma ko rival bio.
Korisnikov avatar
By familija
White Dwarf napisao:Andric nije tako dobar izbor jer si ne zna izraditi situaciju za kos...usto on nije tako dobar skakac.
Ja sam svjestan da mnogi pljuju po Anti,ali on je nas najbolji skakac, i solidan u obrani, dok Andric je blesav i za par minuta napravi 2-3 faula, on ne zna igrati agresivnu kosarku covjeka na covjeka.
Protiv Španine nemamo sanse. Mora se desiti nasa najbolja tekma na prvenstvu i jedna osrednja Španjolska da ih pobijedimo.
Nasa sansa u tekmi protiv Spanije je i trener,koji je po meni los, ali ga ekipa koja ima itekako dobru kemiju spasava.
Napisao sam vec da protiv Litvanije i Italije imate sanse..ali mislim da ako prodjete u finale nemate sanse ni protiv Spanije ni Francuske..

@kontrabas
Ne znam sto si toliko navalio na Tomica..on igra u Realu i Barsi vec cetvrtu sezonu....Da je slab ili los igrac, verovatno ne bi bio tamo...
Korisnikov avatar
By kontrabas
familija napisao:
White Dwarf napisao:Andric nije tako dobar izbor jer si ne zna izraditi situaciju za kos...usto on nije tako dobar skakac.
Napisao sam vec da protiv Litvanije i Italije imate sanse..ali mislim da ako prodjete u finale nemate sanse ni protiv Spanije ni Francuske..

@kontrabas
Ne znam sto si toliko navalio na Tomica..on igra u Realu i Barsi vec cetvrtu sezonu....Da je slab ili los igrac, verovatno ne bi bio tamo...
@familija
Ne kazem ja da je slab igrac, vec jednostavno da nestaje, kada se lomi utakmica. Nema muda i to. Danas je nekoliko puta bez igraca na ledjima sutirao airbolove, kada se Ukrajina vracala. Saric, za 19godina, je u tim trenucima delovao kao tata, a Tomic kao uplaseno dete. Znam i da je u Realu ispoljavao iste slabosti.
Korisnikov avatar
By familija
Italija se dobro drzala 3/4 (vodila 58:57), a onda za 6 minuta serija 15:0 i utakmica resena u korist Litvanije....
Moram da pohvalim Italiju iz razloga, sto su im igru nosila tri igraca, odnosno spoljna linija (Belineli, DJentile i Datome-iako je cetvorka, on isjkljucivo napada sutem za tri ili nekim prodorom do kosa, ili sut sa poludistance- ala Bjelica)..Unutrasnja linija je sluzila za defanzivni deo, Kuzin i Meli (oni su pokrivali peticu)...
By Jaycee Carroll
Veceras ocekujem da nepismeni Vinsent Kole koristi Lovernja,trebace mu Zoova snaga,posto Azinka tesko da moze protiv Marka Gasola.Petro nista kosarkasko ne poseduje,Pjetrus je koristan.Navijacu za Francuze i ocekujem pobedu.

U "drugom" tj prvom ako gledamo po satnicu duelu,ocekujem neizvesnu utakmicu i pobedu Hrvatske.
Korisnikov avatar
By gramada
Evo kako cemo sa suterskim ekipama bilo Italija bilo ukrajina na poluvremenu Ukrajinci vode 35:34, stane sut i jednima i drugima ali i jedni i drugi imaju seruju dobrih suteva sto mi nazalost nemamo, i jedne i druge sa jako cvrstom odbranom mogu se dobiti i tranzicionom kosarkom ali dali mi mozemo u ovom trenutko to odigrati.
  • 1
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • 100

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако сти[…]