Stare teme
By Jaycee Carroll
Sta mislite za vecerasnju utakmicu?Ja gotivim i jedne i druge,al veceras cu navijati za Sloveniju.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Jaycee Carroll napisao:Sta mislite za vecerasnju utakmicu?Ja gotivim i jedne i druge,al veceras cu navijati za Sloveniju.
Ono zaboli me za ostale :D .Gledam LŠ.
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Jaycee Carroll napisao:Sta mislite za vecerasnju utakmicu?Ja gotivim i jedne i druge,al veceras cu navijati za Sloveniju.
Ja uvek gledam interes srpske kosarke, a posto ne mozemo dva puta u 4 dana pobediti Francusku onda Slovenci cekamo vas. :D
Korisnikov avatar
By gramada
Nisam covek koji mrzi ali spance nego vise nikad da podnesem

Koji sampionat koja utakmica docice na kraju po 50 poena kao da se igra basket iz 41 godine, sut SLO za 1/14 a ovi drugi NBA zvezde jos gori u drugim elelmentima igre, u svakom slucaju najebali smo sutra.
Korisnikov avatar
By Zex88
Kakav je privatnik Dragic..Kad krene poslednja cetvrtina,nema dodavanja..
Igra 1 na 5.
Korisnikov avatar
By Nookie
posle odgledane vecerasnje utakmice moram reci da mi je jako zao sto nismo izgubili od Frqancuza. Slovenija nema nikakvu igru,sve se svodi na bracu Dragic i njihovo silovanje.
Da smo se evedntualno sredli sqa njima u 1/4 finalu imali bi realne sanse da prodjemo. Slovenci su bili u neverovatnom grcu,domaci teren i pritisak publike(i verovatno njihove javnosti) ih je skroz sputao.
Sutra glava igra jedinu ulogu. Ko se vise oporavi taj dobija...
Korisnikov avatar
By rudonja
Slovencima proradili palanacki kompleksi.

FRA su igrali ovo sa 70%.
  • 1
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • 100
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]