Teme vezane uz nacionalnu ligu Srbije
Korisnikov avatar
By Karaburac
Video sam nesto da je pobedio neko sa tim imenom i prezimenom, ali nisam bio siguran da li je taj momak u pitanju.

@Obilicu imaju poneki, ali i kod njih je to retko. Kod nas 100kg na pleju mislim da ne znam nikog sa takvom gradjom.
Korisnikov avatar
By Karaburac
http://www.ero.rs/2013/09/13/kosarkasi- ... kom-parku/

Ukratko u Slobodi na poziciji pleja umesto Vasica (otisao u Tamis) ce izgleda da potpise Zoran Kascelan koji je igrao prosle sezone prvo u Leotaru, a sezonu zavrsio u Bugarskoj.
Osim njega tu je talentovani Stefan Lakic iz republike srpske (95' god) koji pokriva pozicije 2 i 3.
Iz Novog Sada je isto dosao klinac Pasaljic (nije mi poznat), koji ce uz Lakica moci da igra i JJLS.
Povratnik u redove Slobode Mihajlo Selak (ne znam nista o njemu osim da je izgleda krilo).

Pozicija centra je najranjivija, pogotovo posle odlaska Jevtovica. Na probu je dosao Milos Koprivica (205cm 95') koji ce dobiti koji minut na poziciji centra, ali tu jos jure nekog iskusnijeg igraca. Koprivica je bivsi igrac Hemofarma, tako ako je prosao kroz ruke Zaretu, mozda i ne bude lose pojacanje kad malo ojaca. Na probi na poziciji centra je koliko sam razumeo i neki povratnik Djokic.
Korisnikov avatar
By kostakurta
Smederevo odigralo danas protiv Avtodora iz Saratova (Rusija) i izgubilo 60:90. Rezultat sve govori, da ne komentarišem. ;)

Inače, pronađoh podatak da su dotični Rusi odigrali prethodnih dana još dve prijateljske, i obe izgubili. Prvu protiv FMP-a 71:67, a drugu protiv Hemofarma 97:89.
By Posetilac
Karabu, nije Pasaljic nego Pasajlic, Miroslav, igra playa i da mu otac nije kreten, pa se sprosle sezone posvadjao sa Elezovicem, taj mali bi ove sezone dobio ozbiljnu minutazu u Vojvodini. Prosle godine u JJLS je imao odlicnu statistiku, po prosecnom broju asistencija je najbolji u ligi, cak ga je i Sinisa Matic prosle godine prebacio u prvi tim i davao mu na nekoliko utakmica sansu, a svi znamo koliko su mladi igraci dobijali sansu kod Matica. Sve u svemu, mislim da na ovog malog obratiti paznju i da Vlada Djokic nije pogresio sto ga je doveo.
Korisnikov avatar
By Karaburac
@Kostakurta

Ti jos Vrsac zoves Hemofarm? :D Mislim da Avtodor treba ubrzo da igra i sa Radnickim KG.

@Posetilac

Izvini, premutovao sam slova u pisanju. Ipak moram da priznam da mi momak nije toliko poznat, hvala na ovim informacijama. Vlada Djokic je po mom misljenju veoma talentovan trener, Uzice je fenomenalno bilo ispraceno prosle sezone, sjajna podrska publika, cak im je i ekipa po mom misljenju bila veoma dopadljiva. Velika je steta sto ne raspolazu budzetom Metalca, siguran sam da bi napravilo 5puta zdraviju pricu u Uzicu. Od Kutlesica ocekujem da ove sezone dozivi ozbiljnu afirmaciju.

Posto vidim da si solidno upucen, znas li nesto vise o ovom momku na poziciji 5, Koprivici? Koliko Sloboda kuburi sa visokim igracima ne bi me cudilo da dobije koji minut i sada kao iznuedjeno resenje.
By Posetilac
Na zalost, o Koprivici znam koliko i ti, ovo za Pasajlica znam jer sam ga gledao prosle sezone u NS, a i bila mi je zanimljiva prica o sukobu oca i Elezovica...
Korisnikov avatar
By kostakurta
@Karaburac
Hehe, preneo sam informacije sa njihovog (Avtodorovog) sajta, nisam ni primetio da piše Hemofarm, više sam razmišljao o tome ko se krije iza imena FMP Železnik! :D
Sa Radničkim igraju valjda u utorak.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Sad slucajno pogledah malo bolje Maravica (centar potpisao za Cacak, igrao za Vrsac prosle sezone) i skontam da sam ja igrao protiv njega kao klinac (negde na NBG-u, ne secam se vise u kom je klubu igrao) i skolovao ga pod kosem kao vola :snooty: . E tuzna sudbino moja, zasto neko poraste do 210, a neko ostane na 190 :cry:
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Karaburac napisao:Sad slucajno pogledah malo bolje Maravica (centar potpisao za Cacak, igrao za Vrsac prosle sezone) i skontam da sam ja igrao protiv njega kao klinac (negde na NBG-u, ne secam se vise u kom je klubu igrao) i skolovao ga pod kosem kao vola :snooty: . E tuzna sudbino moja, zasto neko poraste do 210, a neko ostane na 190 :cry:
A jesi li imao sut sa poludistance?
Korisnikov avatar
By Nookie
Meridijana dovela Miladina Kovacevica(206cm,1987),a Crnokosa Nikolu Rondovica i Dusana Milosevica(198cm,1990
  • 1
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • 218
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]