Teme vezane uz nacionalnu ligu Srbije
Korisnikov avatar
By ofkovac
ma nasi klubovi su ladovine, kapiram da pripreme najteze padnu upravi jer ne znaju kako ce da plate igrace...dobro ajde kapiram skup im je domen, hosting, ali sto bar ne otvore fejs, tviter...
Korisnikov avatar
By Karaburac
Verovatno ni sami ne mogu da veruju da ima nekog koga zanima sta se desava po tim klubovima.... Ma ja mislim da ti je to klasicno nerazmisljanje, neprofesionalnost totalna. Evo Vojvodina je imala koliko toliko stabilne finansije, ali su se ekstra malo trudili oko toga, sajt koliko znam nemaju, a FB stranicu im vodi neki momak iz NS koji nema koliko znam nikakve veze sa klubom. OKK Beograd ima zvanicni sajt kluba na kojem se pise cirilcom i onda se pojavi neki genije koji napise (с umesto ш) i to tako stoji i bode oci i nikom na pamet ne pada da to promeni. Da ne pricam sto su azurni do zla Boga. Borac i Metalac imaju fino uredjene sajtove, na primer iz druge lige bih pohvalio i Mladost iz Cacka koja se fino potrudila oko svog sajta. Vrsac se i ne proslavlja bas, ali barem imaju zvanicnu stranicu i izbace tu i tamo neki koristan podatak. BKK Radnicki je imao valjda nalog na tviteru. Sloga iz Kraljeva ima sajt, ali nije azuriran vec 6 meseci... Konstantin koliko znam nema nista, cekam kad ce neko da izbaci sliku nekog teksta iz lokalnih medija.

EDIT: Stojacic mladji ce izgleda da zavrsi u Konstantinu...
Korisnikov avatar
By ofkovac
a kako cemo da pratimo crnokosu iz kosjerica, to je pravo pitanje kapiram da tamo ni rodbinu ne zanima sta rade igraci :lol:
Korisnikov avatar
By Karaburac
Novi igrač na bekovskim pozicijama je Aleksandar Stevović
SUBOTA, 07 SEPTEMBAR 2013 09:13

inShare
1
Naš klub dobio je još jedno vredno pojačanje na bekovskim pozicijama pred start sezone. Bivši košarkaš Slobode iz Užica, dvadesettrogodišnji Aleksandar Stevović potpisao je ugovor sa našim klubom.

Aleksandar igra na poziciji beka, visok je 195cm i u prošlosti nastupao je za juniore Crvene Zvezde, zatim i za drugi tim ovog kluba, posle toga je igrao u Grčkoj za više timova pošto mu je majka grkinja, pa ima i državljanstvo ove zemlje. Početkom prošle sezone potpisao je za užički klub i u njemu na ukupno 21 utakmici, provodio prosečno 18 minuta na terenu i postizao 5 poena po utakmici.

Do kraja nedelje očekuje se da ugovor sa našim klubom potpišu još dva igrača, Miljan Radisavljević i Aleksa Avramović. Njih dvojica su prethodnih dana intenzivno pregovaralali sa rukovodstvom kluba. Podsećamo da su svoje ugovore sa klubom već potpisali Ilija Cvetković, Draško Radović, Aleksandar Mandić, Nikola Maravić i Filip Dumić.

Košarkaši Borac Mozzart Sporta pobedili su u Čačku Temišvar u prvoj pripremnoj utakmici, a do početka nove sezone 5. oktobra, očekuju ih dva turnira i novi kontrolni mečevi.

"Imamo poziv od Temišvara da učestvujemo na njihovom turniru od 11. do 13. septembra. Ugovorili smo utakmice sa Crnokosom, jednu u Čačku, drugu u Kosjeriću. Očekuje nas i turnir u Višegradu od 19. do 21. septembra. Trebalo bi da igramo tri prijateljska meča sa slovenačkim prvoligašima krajem meseca. U svakom slučaju, bilo bi poželjno da do početka prvenstva odigramo 10-12 kontronih utakmica, što je optimalan broj za start prvenstva" - kaže trener našeg tima Raško Bojić.

Rukovodstvo kluba nastojaće da do početka sezone pojača tim sa još jednim ili dva igrača i još ambicioznije startuje u novoj sezoni.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Obilicu to je vise nego normalno kad je Mega otisla u visi rang...
Bice zanimljivih igraca u svakom slucaju, a mladji ce izgleda dobiti mnogo vise prilike da pokazu sta znaju sto je definitivno dobra stvar.
Korisnikov avatar
By kostakurta
Evo i prvog izveštaja iz Smedereva, novog, ničim izazvanog, košarkaškog centra Srbije. :D

Smederevo 1953 je danas odigralo prijateljsku utakmicu sa Krajovom (Rumunija, za neupućene :)) i pobedilo sa 86:77.

U sastavu su, pored već više puta pominjanih igrača Mege - Jaramaza, Zagorca, Simovića i Simeunovića (ne znam šta je sa Miškovićem), starosedeoci Radenković, Rnić i Šparović, kao i povratnici Stojanović i Antić i par klinaca. Najefikasniji je danas bio Jaramaz (25 poena), dok su Simović, Simeunović, Antić i Stojanović dali po 10-14 poena.

Ono što je očigledno je da fali petica (trenutno tu poziciju popunjavaju Rnić i Radenković - klasične četvorke), klub nema para ni za ove igrače koji su tu, a kamoli za nekog novog, jedino ako Miško nađe na svom spisku nekoga koga nije nikome uspeo da uvali. :D Jaramaz deluje sjajno, igra na kecu, a i dvojku kad je Šparović u igri, biće sjajan igrač ako nastavi ovako. Simović i Simeunović sasvim solidni, Zagorac danas nije bio u elementu, ali su zato Stojanović i Antić prangijali kao nikad (po 4 trojke, ako sam dobro brojao).

Sve u svemu, od ovog tima se ne mogu očekivati neki rezultati ove godine, ali nije za to ni pravljen. Cilj je da klinci iz Mege dobiju minutažu, a da Smederevo opstane. Inače, i sam Miško je rekao ovima iz kluba - 'Ne brinite, nećete da ispadnete', što je njima i bilo dovoljno (nadam se da je to rekao znajući kvalitet ostalih timova, a ne neke radnje koje nemaju veze sa sportom). ;)
Korisnikov avatar
By Karaburac
@Kostakurta

Hvala za izvestaj :)

Miskovic je klasicna petica, ne narocito dobra, ali odradice nekako posao u KLS-u... Sibalic je otisao? Steta, bio je zanimljiv :D. Sta je sa Stefanom Djordjevicem, koliko znam on vam je bio startna petica?

Jaramaz mene po mnogo cemu podseca na Nedovica, strasna brzina, dobar dribling, fenomenalan ulaz, skocan, brz, eksplozivan. Fali mu jos malo snage, malo bolje razumevanje igre i da jos malo popravi sut, ali potencijal za napredak mu je veoma veliki i u fizickom i u tehnickom i taktickom smislu sto je veoma bitno. Drago mi je da je lepo poceo. On i Zagorac su najtalentovaniji od petorke koja je poslata u Smederevo.
Korisnikov avatar
By kostakurta
Đorđević je otišao po završetku lige negde u Crnu Goru, Tivat mislim ili tako nešto. Da li je još uvek tamo ne znam.
Šibalić je valjda u Švedskoj, koliko sam čuo. Šteta, dobar je bio, za KLS i odličan!
Korisnikov avatar
By ofkovac
Drugi kontrolni meč u sklopu priprema za novu sezonu Metalac je odigrao protiv B ligaša Kolubare iz Lazarevca i zabeležio ubedljivu pobedu – 87:44 (17:10, 25:10, 24:11, 21:13).
Od samog starta Valjevci su nametnuli svoj ritam i bez većih problema deklasirali povratnika u drugi stepen takmičenja.
Za Metalac nije nastupio Filip Dedijer, koji poslednjih nekoliko dana nije trenirao zbog povrede, a prve minute i poene u dresu valjevskog prvoligaša upisali su Ognjen Kužeta i Aleksandar Milović.
KK METALAC: Tanasković 6, Jokić 10, Kruščić 8, Perić 2, Tomašević 6, Đukanović 10, Knežević 13, Vujić 2, Marojević 15, Kužeta 5, Milović 6, Dujković 4.

sto se tice toga koliko je liga slabija, ne utice na to samo mega vizura, ogroman broj igraca je zapalio iz ove amaterske lige...gotovo pola lige ce biti slabije za bar 50%...

saznah danas nikola markovic koji je prosle sezone igrao za radnicki fmp a super ligu za vosu, otisao u grcku, ne znam jos koji klub...
  • 1
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • 218
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]