Teme o ostalim sportovima
Korisnikov avatar
By Nookie
Znaci on koji je PAO na doping testu ce biti kaznjen oko 3 meseca,dok Viktor koji otisao na testiranje godinu i po dana....dal je ovo samo meni cudno ^^
Korisnikov avatar
By Zex88
A Viktor je sutradan dao krv..A redovno piskio u bocicu...Smejurija..
By milanezija
Ono sa Viktorom je klasicno siljenje patke na osrednjem igracu. Prekrsaj koji se dogodi krajnje retko. Dao urin uvece a ujutro krv... A ovo sa Cilicem ako stvarno dobije 3 meseca ce.biti blago receno skandal.
Korisnikov avatar
By Grobar1971
Slika

Pravda za Viktora
By Jaycee Carroll
Mogu da ti p*se Viktore :dance:
Korisnikov avatar
By Zex88
Korisnikov avatar
By Zex88
Skoro nisam video da se neko samoubio kao Janko,trebao je 3-0 da dobije,a on izgubio.
Korisnikov avatar
By familija
Ovaj DJokovic manijak nije normalan..
Obori mi tiket.. :D :D :D
Igrao vise od 25,5 gemova..
A on 6:3, 6:0, 6:0...13 uuzastopnih gemova.. Ja ne znam da li je ovaj sve ukupno uzeo 20-ak poena.. :lol: :lol: :lol:
By flameni
i ja sam prso isto, ali nije jedina pa mi nije krivo :D
Korisnikov avatar
By Nookie
Nole je do sada nije igrao ni sa jednim ozbiljnim protivnikom,tek sad u 1/4 finalu moze imati problema sa ludim Misom. Meni se ne svidja ovakva setnja,vise bi voleo da je imao malo ozbiljnije protivnike,da se oznoji malo. Do sada su mu protivnici bili ili teniseri van forme,ili sljakasi poput Granjolersa...
Fedex ga lepo izduvao juce,ubi ga penzioner Robredo. Mislim da mu je vreme da se povlaci lagano,jer ovo ne lici uopste na njega. Em mnogo gresi,em su mu noge mnogo spore. Rafa bi ga unakazio da je slucajno prosao. Iako ga ne podnosim,zao mi je kad vidim da se nekada veliki igrac ovoliko muci...
  • 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 186
KK Partizan 2026/27.

Mihin najveci problem su uvek bile spore noge kao […]

Takmicenja mladjih kategorija

Velika šteta za Nedeljkovića. Ne tolika &sc[…]