Klipovi su čudo. Neće on u NBA sigurno, ostaje u NCAA bar par godina, tek je freshmen. Iskren da budem, nisam ga gledao do sada, vidim da je odigrao tek 10 mečeva, i to samo jedan iole ozbiljan protiv Ohio-a. Ima dosta dobru minutažu i solidne brojke za početnika, ali treba imati na umu da ipak igra za miki maus univerzitet. A uz to ima i skoro 4 izgubljene po meču. Nije mi bio poznat do sada, nije bio rangiran među srednjoškolcima na ESPN Recruitingu. Ko zna, možda si otkrio buduću zvezdu.
Što se plejmejkera tiče, njih imaš ko pleve. Četvorke su već traženija roba. Žao mi je što je pokojni forum odneo u zaborav post u kojem sam predstavio neke od boljih igrača ove sezone. Pokušaću ovih dana da napravim nešto slično. Dobrodošao u svet koledž košarke! Prenose možeš pratiti na ESPN-u i donekle na Areni, na atdhe.eu imaš linkove koje ažuriraju svakodnevno http://atdhe.eu/basketball Uživaj, i pitaj sve što te interesuje.
Danas sam sasvim slučajno saznao da sa mnom u firmi radi majka jednog našeg igrača iz srednje škole, Aleksandra Malinića sa Kentucky Morgan County highschool-a, tako da ćemo imati informacije iz prve ruke. Fino gura za sada, 14p i 11 skokova po meču. Imao je već ponude nekih univerziteta iz druge divizije, a već polako pristižu i ponude iz D1.
ULTRA KOŠARKA napisao:Antonie jel ti poznato ovaj vidim igra u Minesoti, koja dobro kotira...
i za ovog "luđaka"
Šteta što si se kasno uključio u priču o koledž košarci, već sam pisao na pokojnom forumu o mnogima, pa i o C.J. Leslie-u.
Što se Hollinsa tiče, gledao sam baš taj meč protiv Memphisa, sve što je bacio je ušlo u koš. Šutirao je skoro 80% iz igre, trojke bez promašaja 5/5, dosta bacanja je šutirao i pogodio. Jednostavno, meč kada sve ide. Posle sam se malo više zainteresovao za njega, pa sam ga gledao odmah u sledećem meču protiv Stanforda kada je šutirao 1/8 iz igre i postigao 8 poena, od toga 6 sa bacanja. Pa je potom protiv Florida St. odigrao solidno, a onda protiv North Floride opet samo 5 poena 2/6 iz igre. Zatim je napunio South Dakota St. sa 22 poena i 6/7 za tri poena. Get my point?
Ne padaj na klipove druže, mnogo njih ima neverovatno dobre klipove, odnosno 3 minuta u koja su ubacili najbolje poteze iz prethodne tri godine košarke. Snimaj sebe na basketu tri godine, pa ćeš izvući materijala za klip u kojem izgledaš kao Jordan. Dok ih ne vidiš kako se ponašaju na meču, kako komuniciraju sa saigračima, rivalima, kako se nose sa pritiskom, da li ćoškare ili preuzimaju odgovornost,... ne možeš znati ko je stvarno dobar.