Teme vezane uz sve reprezentacije
Korisnikov avatar
By Peja
Jomer napisao:gledam sada hrvate protiv makedonaca, ubedljivo najbolju ekipu imaju od svih ex-yu, ako se dokopaju 1/4 , mogu da idu do samog kraja
Gde gledas? Ima neka repriza? Daj link
Korisnikov avatar
By Cibos
Hrvatska pobijedila Makedoniju veceras u utakmici koja ja bila zatvorena za javnost. U ovom clanku je zasad samo rezultat. Hrvatska igrala bez Sarica koji ce pauzirati 5-7 dana. A bas je bio rasturao sinoc sve dok se nije ozllijedio. Ma ovo su pripremne tekme, velik broj rotacija i kad vidim kako ljudi odmah zakljucuju ko je bolji nakon jedne tekme. Mozda je veceras igrao i Antic, ko zna....a za HR mozda Zoric i Planinic i Draper...

http://www.jutarnji.hr/hrvatska-slavila ... u/1118696/
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Cibos napisao:Hrvatska pobijedila Makedoniju veceras u utakmici koja ja bila zatvorena za javnost. U ovom clanku je zasad samo rezultat. Hrvatska igrala bez Sarica koji ce pauzirati 5-7 dana. A bas je bio rasturao sinoc sve dok se nije ozllijedio. Ma ovo su pripremne tekme, velik broj rotacija i kad vidim kako ljudi odmah zakljucuju ko je bolji nakon jedne tekme. Mozda je veceras igrao i Antic, ko zna....a za HR mozda Zoric i Planinic i Draper...

Ako se vi uzdate u Sarica i centra Planinica slaba vajda od vas.Bogdanovica od vasih igraca posle Srbina Marka Popovica najvise cenim,a dobri su i Ukic i Tomic.Takodje i onaj bek sto je igrao u Zagrebu ranije je dobar kao i Zoric.
Ipak nikako da nesto uradite.Fali vam pobednicki duh.
Ipak niko vas nije terao da napustite postolje u Atini na koje se izgleda vise nikad necete popeti,kao i sto je Benfika prokleta pa ne mogu da osvoje Evropski trofej.
By Edibledi
Zato smo mi favoriti, imamo pobednički duh.
By Jaycee Carroll
Cibos napisao:Hrvatska pobijedila Makedoniju veceras u utakmici koja ja bila zatvorena za javnost. U ovom clanku je zasad samo rezultat. Hrvatska igrala bez Sarica koji ce pauzirati 5-7 dana. A bas je bio rasturao sinoc sve dok se nije ozllijedio. Ma ovo su pripremne tekme, velik broj rotacija i kad vidim kako ljudi odmah zakljucuju ko je bolji nakon jedne tekme. Mozda je veceras igrao i Antic, ko zna....a za HR mozda Zoric i Planinic i Draper...

Za nasu repku su vecina mladjih igraca igrali,tako da to nam je alibi,jos smo izgubili samo 5 poena :dance: :clap:
Korisnikov avatar
By Cibos
http://crosarka.com/eurobasket/hrvatska ... niji-39804

Ne brinite se vi...Uzdamo se u Sarica...da si ga gledao protiv Makedonije rekao bi da sam u pravu...bio nas najbolji igrac, iako je bio najmladji igrac na parketu rasturao, koje asistencije za Tomica....necemo se nikad popeti na postolje - to u Atini i ne sjecam se, tada nisam bio u mogucnosti da pratim kosarku....za buducnost HR kosarke ne brinem, za par :D godina s Hezonjom, Mazalinom i plus ovom najperspektivnijom U 16 ekipom kao i Bogdanovicem ima da rasturamo....
Korisnikov avatar
By Lika
U Hrvatskoj košarci već dugi niz godina veliki problem predstavlja taj prelazak iz juniora u seniore, nevjerojatan je broj "izgubljenih" igrača u toj tranziciji. Sjećam se recimo moje generacije +/- koju godinu, od Zemljića, preko Morića do dan danas. U ovom trenutku Hrvatska ima stvarno nekoliko strašnih talenata i ako se ovo uspije sje...., onda nekoga treba strijeljati.
By Edibledi
hrvatska, ako budu dobro radili, biće za 5-6 godina u vrhu.
By Jaycee Carroll

Blokada Brckova,monstruozno nema sta :D

Kakav sam debil nisam znao da Prime prenosi meceve :(
  • 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 368
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]