Stare teme
Korisnikov avatar
By familija
Cibos napisao:
familija napisao:Zanimljivo je da su sve cetiri ekipe iz nase grupe porazene u cetvrtfinalu... :snooty: :think:
To sam i ja htio reci...ovi Latvijci itekako opasni...svi neki mrsavi, visoki ali pogadjaju...i dobro skacu....tesko ce HR s njima izaci na kraj...valjda su nesto naucili iz prvog poraza...ali ovaj put ce igrati Lovro Mazalin 16 godina, koji ce igrati i na EP 16...
Sad gledam statistiku i vidim da mali ima odlicnu minutazu, 26 min, 10-ak poena i 5sk po mecu a 1997 godiste!
Jer veliki talenat, za koga igra? Jer za Cibonu?
Korisnikov avatar
By Karaburac
Presao je sada u Cedevitu, inace koliko sam skontao u vezi je sa Tedeskijevom cerkom, pa se po carsiji suskalo da ona stoji iza transfera :lol:
Korisnikov avatar
By zola
Karaburac napisao:Presao je sada u Cedevitu, inace koliko sam skontao u vezi je sa Tedeskijevom cerkom, pa se po carsiji suskalo da ona stoji iza transfera :lol:
Kako je iskusno Tedeski doveo prospekta :lol:
Korisnikov avatar
By familija
Odgledah PP finalne utkmice U18 Hrvatska - Turska..
Brza kosarka puna tempa...bice izgleda neizvesna do kraja..
Mazalin izuzuetno interesantan igrac..
16 godina, dakle dve godine mladji, ima izuzuetan pregled igre, pravovremen pas i dobru asisitenciju..Odlicno vodi loptu, levak je, ima ga pod oba kosa, skace i kupi dosta lopti (5sk za poluvreme)..ne znam koja mu je prirodna pozuicija, cini mi se da ovde u ovoj U18 igra na 3 i 4, ali puno napada je on imao loptu u rukama i kreirao iste kao pomocni plej...odlican igrac bi mogao postati..
Zanimljiv je i Marko Arapovic, 17 godina, Bosnjak ima odlican sut za 3 poena...
Turci imaju zanimljivu ekipu i nekoliko dobrih igraca, Osman, Kanter (rekao bih da je brat od poznatijeg Kantera jer jako lice),Lubaj, Demir...
Korisnikov avatar
By Cibos
familija napisao:Odgledah PP finalne utkmice U18 Hrvatska - Turska..
Brza kosarka puna tempa...bice izgleda neizvesna do kraja..
Mazalin izuzuetno interesantan igrac..
16 godina, dakle dve godine mladji, ima izuzuetan pregled igre, pravovremen pas i dobru asisitenciju..Odlicno vodi loptu, levak je, ima ga pod oba kosa, skace i kupi dosta lopti (5sk za poluvreme)..ne znam koja mu je prirodna pozuicija, cini mi se da ovde u ovoj U18 igra na 3 i 4, ali puno napada je on imao loptu u rukama i kreirao iste kao pomocni plej...odlican igrac bi mogao postati..
Zanimljiv je i Marko Arapovic, 17 godina, Bosnjak ima odlican sut za 3 poena...
Turci imaju zanimljivu ekipu i nekoliko dobrih igraca, Osman, Kanter (rekao bih da je brat od poznatijeg Kantera jer jako lice),Lubaj, Demir...
Izgubi HR....ne bih se slozio za Arapovica....koliko je taj zicera fulao i koliko mu je puta lopta ispala iz ruku. Kao sto je i vama falilo par igraca, tako je za HR falio Hezonja i centar Ivan Bender koji se ozlijedio na SP 19....s njima dvojicom druga prica, ipak je Hezonja doktor kosarke za Sipahija....a Mazalin, valjda ce s njim HR na EP 16 doci do zlata, ako ih opet ne dobije Srbija kao u Holandiji :D

S.P. Karlo Zganec do finala igrao izvrsno, ali veceras zakazao
Korisnikov avatar
By Karaburac
milanezija napisao:ZA sta je Bucan primiro nagradu na kraju?

Verovatno za fer plej, vidis da covek zabranjuje da se faulom zaustavlja kontra :snooty: :doh: :roll:
By milanezija
Karaburac napisao:
milanezija napisao:ZA sta je Bucan primiro nagradu na kraju?

Verovatno za fer plej, vidis da covek zabranjuje da se faulom zaustavlja kontra :snooty: :doh: :roll:
Serbia head coach Aleksandar Bucan was presented with the Fair Play Award for his outstanding sportsmanship behaviour throughout the tournament. :dance:

Reci da si procitao ranije :D
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако сти[…]