Stare teme
Korisnikov avatar
By zola
Jaycee Carroll napisao:Ako osvoji Fener ja cu govna da jedem,Turski klubovi su prokleti.

@zola

Anadolu iz godine u godinu je sve bolji,prosle sezone su imali sjajan kolektiv,Farmar je odigrao odlicno,dok je Vujacic podbacio.Vasilijadis je odlican suter,a Planinic je u Himkiju imao strasnu sezonu.Bice to opet dobar tim,vazno je da ostane i Jamon Lucas odlican igrac.
U pravu si, Dzejsi. Efes je ranije dovodio skupe prangijase, ali su kao tim bili nula. Sada su mnogo ozbiljniji. Lukas je pod ugovorom, mislim da ostaje. Doveli su Skotija Hopsona
By Jaycee Carroll
Sta igra taj Hoopson 2/3?Nisam cuo za njega iskreno.Efes je proslu sezonu igrao dobru kosarku.Bice tu jos neka bomba,nece se zaustaviti na ovaj tim.

Gordon,Planinic,Vasilijadis,Savanovic,Erden za sada bi trebalo da izgleda ovako prvih 5.Vasilijadis je vise 2ka,ali pretpostavljam da ce Gordon i Planinic biti u startnih 5,a dovesce se startna 3ka,a Vasilijadis sa klupe ce da ulazi,on mi je igrac za poziciju 2/3.
Korisnikov avatar
By Nookie
Antoine napisao:
Nookie napisao:@toine Jel ti bio ovaj nas na scouting report-u?

Edit: Inace ja sam se nadao Goudelock-u kod nas,pre nego sto je i poceo prelazni rok....pre Blazica i ostatka...
Koji vaš, Jenkins? Nije, nisam obrađivao igrače koji su završili sezonu u NBA.

I ja sam se iskreno nadao za Little Mambu.
Na njega sam mislio....ja se ponadao da smo ti mozda smanjili listu za jedno ime :D
Korisnikov avatar
By zola
Jaycee Carroll napisao:Sta igra taj Hoopson 2/3?Nisam cuo za njega iskreno.Efes je proslu sezonu igrao dobru kosarku.Bice tu jos neka bomba,nece se zaustaviti na ovaj tim.

Gordon,Planinic,Vasilijadis,Savanovic,Erden za sada bi trebalo da izgleda ovako prvih 5.Vasilijadis je vise 2ka,ali pretpostavljam da ce Gordon i Planinic biti u startnih 5,a dovesce se startna 3ka,a Vasilijadis sa klupe ce da ulazi,on mi je igrac za poziciju 2/3.
U sustini je bek, ali je visok 2 metra, pa moze i na krilo. Bio je drugi-treci strelac izraelskog prvenstva, 89. godiste. Znam da je bio jedan od najboljih americkih srednjoskolskih igraca, ali nije opravdao to na koledzu. Polako dolazi na svoje. Gledao sam par klipova, tako ne mogu da ti kazem nista konkretnije, to mora da pitas Antoine-a
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Nihad Djedovic je presao kod Svetislava Kari Pesica u Bajern Minhen.Dobar igrac steta sto nije igrao za Partizan mislim da bi bio jos bolji.
By Jaycee Carroll
MILOS OBILIC napisao:Nihad Djedovic je presao kod Svetislava Kari Pesica u Bajern Minhen.Dobar igrac steta sto nije igrao za Partizan mislim da bi bio jos bolji.
Konacno da se ja i ti jednom slozimo :clap: Strasan igrac,strasan!
Korisnikov avatar
By MileBL
Jaycee Carroll napisao:
MILOS OBILIC napisao:Nihad Djedovic je presao kod Svetislava Kari Pesica u Bajern Minhen.Dobar igrac steta sto nije igrao za Partizan mislim da bi bio jos bolji.
Konacno da se ja i ti jednom slozimo :clap: Strasan igrac,strasan!
Obicni indijanac, ne zna kud goni, imace ulogu kao Nedovic u CZ kad je Pesic bio trener.
Korisnikov avatar
By fanste90
Ako predsednik Bayerna ima sina na njegovoj poziciji mozda bude i grejao klupu,ali cisto sumnjam da ima sina kosarkasa,tako da verovatno ima da bude jedan od kljucnih igraca.Poceo si opasno da trolujes moram ti priznati...
  • 1
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 217
KK Partizan 2026/27.

Mihin najveci problem su uvek bile spore noge kao […]

Takmicenja mladjih kategorija

Velika šteta za Nedeljkovića. Ne tolika &sc[…]