Stare teme
Korisnikov avatar
By Ćomi
Karaburac napisao:Ko nema SK prime, moze ovde da gleda utakmicu http://www.streamhunter.eu/basketball-l ... video.html

Ajmo momci, samo jako do pobede!

EDIT: Ubijaju nas Turci na skoku, ali nismo losi. Ima igraca koji su mi zanimljivi. Na primer ovog Ljubenkovica prvi put gledam i deluje zanimljivo. Djukanovic ima odlicnu ruku, ali selekcija mu je krajnje upitna. Jugovic i Jaramaz nisu na nivou. Pusica onako, nije lose odigrao ono malo sto je bio na terenu. Veljkovic se bori sa ovim turskim tornjevima solidno. Zagorac je ponajbolje odigrao prvo poluvreme.
Da li vama rade ovi strimovi?
Korisnikov avatar
By djokonda
Na koju foru 25 poena iz kontri da primimo?!!!...Karabu? Bilo ko ko gleda utakmicu...?

EDIT: Možda se odgovor nalazi u podatku da su 7 ofanzivnih skokova kod nas ostvarili spoljni igrači...Bućan i bekove šalje na ofanzivni skok i nema ko da pokrije kontru? Rizik koji se nije isplatio u ovoj utakmici?
Korisnikov avatar
By Karaburac
Ne znam sta da ti kazem Djokonda, kontre branimo tako sto jurimo bananu. Ni jedan faul nismo napravili kada krenu. Drugo, njihovi spoljni ni ne idu na skok u odbrani nego odmah trce, ovi njihovi tornjevi skoro sve vataju i odmah izbacuju kontru.

Mi u napadu dosta bezidejni, mnogo teskih suteva.
Korisnikov avatar
By Zex88
Ma jok,sa ovakvim bacanjima nemamo sta da trazimo..
Evo Vucetic ima samog Djukanovica i on sutira za tri?!
Neshvatljivo mi je kad probiju prvu liniju da nema povratnih lopti,a Djukanovic ceka i ceka..
By Edibledi
Играли смо 38 минута малодушно. На крају четвртине Турци дају кош, остало 4.3 секунде, нико не прилази лопти, истиче време... У 4/4 правимо први фаул на 4.5 минута до краја.
Немам живаца, престао само да гледам код 70:62.
Изгубили смо глупаво. Завлачимо се под кош у два центра а човек стоји сам на тројци. Попили смо 9 банана. Хоће да спусте лопту у кош. Направили смо 18 фаулова за 40 минута!!! Па то није ни 5 по четвртини.
Добро је, шта да се ради, ово је реалност за овај тим 1/4 финале. Да смо дошли у најјачем саставу, прошетали би се првенством. Само да су дошли Јокић и Шалић, то би већ био непобедив тим у овој конкуренцији.
Poslednja izmena od Edibledi u Pet Jul 26, 2013 5:03 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
By Jomer
bravo momci za 1/4 , malo me razocarao Jugovic , dosta nepromisljenih poteza i losih resenja , mislim da bi mogli iz ove ekipe da dobijemo 2-3 ozbiljna beka za seniorsku kosarku, samo treba da nastave jos jacim radom
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 18

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако сти[…]