Stare teme
lika je glasao za saleta zato sto ima informaciju da ce ovaj da se spremi za ovu godinu, da iskoristi to sto ima poznanstva u kosarkaskim krugovima za informacije.
Suska se ga da je mnogo pogodilo to sto je bi poslednji
Korisnikov avatar
By Mutinjo
Evo ja kao organizator ovoga skuuuupa da se oglasim.

Ove sezone planiram profi da vodim ligu ( ako mi produzite komesarski mandat razume se, potrebna je dvotrecinska vecina ). Sigurno ste primetili da sam prosle sezone to radio amaterski, naime sjeb'o sam nesto prilikom kreiranja lige pa mi nije automatski program azurirao tabelu, pa sam to radio "rucno" sto je izgledalo bezveze. Ove sezone cu da se potrudim pa da napravim elegantije, da se samo jednim klikom na link vide rezultati, tabela i raspored do kraja. Raspitacu se kako to ide, ako je neko dokon, ostavicu link pa neka proba, nije tesko, lak je program, nego sam ja duduk... Valjalo bi da omasovimo pricu, dobra je sega. Dogovoricemo se sve, ima vremena, imam ja neke ideje kako da stvar ucinimo zanimljivijom.

Takodje, nudim @Liki pomoc oko pisanja bloga, ako sam dostojan tog zadatka, naravno :)

Kad dodje vreme pratite ovu temu ( mada cu d akacim i na druge ) da svi budemo u toku.
prihvatamo! :)

Ako je neko zaineresovan i za head to head a kao nagrada menjanje potpisa il slike izgubljenom?
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 186
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Na osnovu toga sto je vas predsednik izjavio da je[…]

Ma da, o veteranima i pričam i generalno koliko […]