Teme o ostalim sportovima
Korisnikov avatar
By BogdanB
flameni napisao:Frum bez Edija Bosa...Tesko, ali one mizerne sanse su bar malo porasle da ga neko smakne.
p.s.
Jel samo meni cak Krojciger deluje jace od Pistolera, da ne pricamo o Valverdeu, ili se Kontador mozda steka za kraj?I sta se desava sa Rodrigezom?
+1

Ne valja za Sky sto su ostali bez njega,znaci izgubili su dvojicu vozaca za sad,ali ostalo ih je 7 :D
Valjda pobedjuje danas Kevendis 8-)

Prava nemacka njuska :lol:
Slika
Korisnikov avatar
By Joomla10
Rekoh da mislim da Tur jos uvek nije odlucen :) . Kakva etapa, ovo danas je bilo sjajno. Mnogo mi je krivo zbog Valverdea, jedan defekt i ode ceo Tur u k....

Trka tek sada pocinje.
By flameni
flameni napisao:Frum bez Edija Bosa...Tesko, ali one mizerne sanse su bar malo porasle da ga neko smakne.
p.s.
Jel samo meni cak Krojciger deluje jace od Pistolera, da ne pricamo o Valverdeu, ili se Kontador mozda steka za kraj?I sta se desava sa Rodrigezom?
prvo boldovano - baba Vanga style :D :D :D

rso Valverde, srece bez.Idemo Pistolero, sjebi tog Britanca, il ga bar posteno namuci :D
Korisnikov avatar
By BogdanB
flameni napisao:
p.s.
prvo boldovano - baba Vanga style :D :D :D

rso Valverde, srece bez.Idemo Pistolero, sjebi tog Britanca, il ga bar posteno namuci :D
Frum nije Britanac,nego Kenijac ;)

samo cu reci luda etapa i Kevendis 8-)
By flameni
Nema veze.Satro Kenija, u stvari je Cockney...
Korisnikov avatar
By BogdanB
Takodje sam i ja mislio da je Britanac i onda je bilo neko pitanje kod komentatora i oni su rekli da je Kenijac,izgleda da je dosta ljudi mislilo da je Britanac

da se podsetimo :lol:
[BBvideo 560,340][/BBvideo]
By flameni
Okacio Rogers jutros uz komentar kako je to previse izbora ovog jutra... :D

Slika

Pominje se neki veliki napad pred poslednji uspon.
Da li ocekujemo senzaciju danas?Ima li nade za Kontadora?

edit:
Mon Ventu, najznacajnija, najspektakularnija i nadam se najuzbudljivija etapa Tura.Bice milina gledati.
Korisnikov avatar
By BogdanB
Ne znam sta da mislim,bice dobra etapa ali mislim da se nece nista promeniti barem na ovoj etapi. Mislim na to izmedju Fruma i Kontadora.
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 18
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]