Stare teme
By kosta76
Ne mora domace, moze i strane. Njemu vecinu tima cine domaci igraci, Njegov interes je da igraju njegovi igraci koji treba da se prodaju, nebitna mu je nacionalnost i verujem da je ne bi zarezivao da nije ugradjena u pravila. Dovesce strance na pozicije gde nema domacih igraca(strance koji su njegovi igraci) . Pitanje je koliko ce to pravilo sa strancima opstati ako se otvori neki front interesa
Korisnikov avatar
By Karaburac
Stoji to Kole, ali u prosloj sezoni Mega nije imala ni jednog stranca.
Fora je u tome sto Misko drzi gomilu nasih mladih igraca, dok strance zastupa mahom vec ostvarene igrace. Skokni mu na sajt agencije i pogledaj koje centre zastupa, nema tu nesto igraca kojima je potrebna rehabilitacija u karijeri. Sto znaci da ce on morati nekog da iskopa, da ga marne od neke druge menadzerske agencije pa da ga ubaci u tim. To je fora...

Gledao sam mu na sajtu spisak centara i sem mozda jednog ni jedno ime mi nije realno zvucalo.
Korisnikov avatar
By MileBL
Mozda neka posuda ili neki otpusten igrac kao sto je bio Bobi, cisto sumnjam da ce Misko novac iz svog dzepa ulagati u placanje igraca. Ako pronadje dobre sponzore koji ce dati novac onda se moze ocekivati bolji tim.
Visi rang takmicenja i veliko zanimanje javnosti ce stvoriti pritisak na kompletan tim, meni ce bas biti zanimljivo videti koliko je Misku stalo do rezultata i kako ce se ponasati ako rezultat izostane.
Korisnikov avatar
By MileBL
Pa za njih je to najteze reci, ne vidim svrhu razvoja igraca ili nabijanja statistike pojedinaca ako budu tim na kojem ce se popravljati kos razlika. Oni bi trebali biti blizu sredine tabele da ostvare svoje ciljeve i promovisu igrace.
By kosta76
Karaburac napisao:Stoji to Kole, ali u prosloj sezoni Mega nije imala ni jednog stranca.
Fora je u tome sto Misko drzi gomilu nasih mladih igraca, dok strance zastupa mahom vec ostvarene igrace. Skokni mu na sajt agencije i pogledaj koje centre zastupa, nema tu nesto igraca kojima je potrebna rehabilitacija u karijeri. Sto znaci da ce on morati nekog da iskopa, da ga marne od neke druge menadzerske agencije pa da ga ubaci u tim. To je fora...

Gledao sam mu na sajtu spisak centara i sem mozda jednog ni jedno ime mi nije realno zvucalo.
E, ako je takav slucaj, stvarno ne znam sta ce da radi. Mozda ce napraviti dogovor sa nekim drugim menadzerom kome bi odgovaralo da mu igrac prevazidje krizu u karijeri. Snaci ce se taj, ne brinem za njega. Vise brinem kako ce nas KKP da se iscupa iz ove blokade, nadje sponzore...
P.S...@Karabu, Vuce me da u stilu onog vragolana, laznog duhovnika, nazovem tacnim imenom koaliciju koja nam ne da da se iscupamo iz kandzi Mordora :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By Karaburac
Pa posto ce verovatno biti ubedljivo najmladji tim u ligi, ja mislim da bi sve iznad 10-og mesta bio fenomenalan uspeh. A da bi neispadanje iz lige bilo uspeh samo po sebi.
By kosta76
MileBL napisao:Pa za njih je to najteze reci, ne vidim svrhu razvoja igraca ili nabijanja statistike pojedinaca ako budu tim na kojem ce se popravljati kos razlika. Oni bi trebali biti blizu sredine tabele da ostvare svoje ciljeve i promovisu igrace.
Bice dosta bolji od toga. Ima Miloje talentovane igrace. Mnogi ce na*ebati protiv njih. Misko, kao svemoguci faktor u srpskoj kosarci, sigurno nece dozvoliti da selekcija tima bude takva da neko ko ne pripada vrhu te lige popravlja kos razliku na njima. Ima vecu moc da napravi dobar tim od mnogih, a moze i da oslabi mnoge ekipe koje su prepune njegovih igraca jer se zarade tim momcima ne isplacuju redovno i mogu ocas posla da raskinu ugovor.
Korisnikov avatar
By Peja
MEga moze biti dosta bolja nego prosle sezone, pola igraca im po raznim reprezentacijama (mladi, seniori) i svi ce napredovati tokom leta.
Korisnikov avatar
By Joomla10
Peja napisao:MEga moze biti dosta bolja nego prosle sezone, pola igraca im po raznim reprezentacijama (mladi, seniori) i svi ce napredovati tokom leta.
Videcemo. Po meni bas iz tog razloga oni ce igrati dosta slabije. Mladi su to momci, ABA liga je daleko kvalitetnija od KLS.
Pogledaj samo Krstica u U20 repki... Od njega sam ocekivao da bude vodeci igrac, a on kao da se krio od lopte celo prvenstvo.

Nece se obrukati to je sigurno, ali nisam bas optimista da ce vecina igraca Mege napraviti neke karijere.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 141
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Na osnovu toga sto je vas predsednik izjavio da je[…]

Ma da, o veteranima i pričam i generalno koliko […]