Mesto za sve nekošarkaške diskusije
Korisnikov avatar
By rudonja
ne palim klimu nikada zato sto imam nezno grlo i sinuse. Vezbe za pojacanje odraza nije radio nijedan stari Grk, pa ni Leonida.

: D
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
Karaburac napisao:vezbe za povecanje odraza su meni apsolutni hit u odnosu na suvoparno trcanje. Pre bih gledao Cigane u kraju kako glodju kosku nego trcao 10 minuta u kontinuitetu.
Gde mogu da nadjem program za iste?

P.S. i sta do mojega da radim da bih skinuo ovu stomacinu a da nije suvo trcanje?
Korisnikov avatar
By Karaburac
@Yopic jel si probao klasican trening samo pojacanim intenzitetom? Ja sam skinuo bio 3kg za 2 nedelje samo malo promenjenom ishranom i klasicnim treningom kod kuce (sklekovi, zgibovi, cucnjevi, trbusnjaci) jedino sto sam gledao da cepam bez pauze - znaci zavrsim zgib, predjem u sklek, zavrsim sklek predjem u cucanj, obrnem tako tri kruga, onda se bacim na trbusnjake, zavrsim to i onda na kraju izrokam do otkaza pot (valjda se tako zove ono kada iz skleka skocis, pa se spustis opet u sklek). Ceo trening mi je trajao oko 40 minuta, a znoj je liptio posle svakog sa mene kao da sam kopao u rudniku 10sati. E da, preporucujem cucnjeve na jednoj nozi, bolji rezultati definitivno.

Sto se vezbi za odraz tice Rudonja je na tehnici i taktici okacio jednu vrhunsku knjigu koja se bavi time. Preporucujem da je prelistas, meni je mnogo otvorila oci i kad se sad potpuno oporavim planiram da je isprobam u praksi.
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
Nije mi problem treniranje, sve bih cini mi se radio sem trbusnjaka i trcanja.

Ali zato uvece pivce, rostilj, pohovane stvari, pekara... Losa i neredovna ishrana me ubija, netreniranje ne
Korisnikov avatar
By Karaburac
Da da, za stomak je najbitnije da promenis ishranu, bez toga tesko... No ovo je tema video igre, kako smo dosli na ovu pricu ovde?
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
:lol: evo kako:
Gale napisao:Rodela i ja smo se složili u ovoj predstavi rudonje :

Slika

Obrazloženje : Dobrovoljno gasi klimu na +45 , radi one najdosadnije vežbe za ove ili one mišiće (za povećanje odraza, npr.)
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Kojeg biste spica Juventusa radije doveli u Lacio Kvaljerelu ili Matrija?
By Jaycee Carroll
MILOS OBILIC napisao:Kojeg biste spica Juventusa radije doveli u Lacio Kvaljerelu ili Matrija?
Kvaljarelu.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Jaycee Carroll napisao:
MILOS OBILIC napisao:Kojeg biste spica Juventusa radije doveli u Lacio Kvaljerelu ili Matrija?
Kvaljarelu.
+1

zavisi u cemu ako je FM onda Kvaljarela, ako je PES matri :D
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Posto je Kvaljarela sporiji od Milijasa na FIFI odustao sam i od njega i od Matrija i planiram kupovinu Freda
  • 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 57

Ја стварно не капирам зашто се Саша овако губи.. […]

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]