Stare teme
By serbianhoops
Mladi Zrenjaninac Dino Radoncic (krilo 197 '99)‚ koji ce naredne godine igrati u Barceloni‚ sutra debituje za kadetsku reprezentaciju Crne Gore na medjunarodnim kadetskom turniru u Tivtu . Do juce‚ vazio je za jednog od najboljih talenata u tom godistu u Srbiji.
Korisnikov avatar
By familija
serbianhoops napisao:Mladi Zrenjaninac Dino Radoncic (krilo 197 '99)‚ koji ce naredne godine igrati u Barceloni‚ sutra debituje za kadetsku reprezentaciju Crne Gore na medjunarodnim kadetskom turniru u Tivtu . Do juce‚ vazio je za jednog od najboljih talenata u tom godistu u Srbiji.
Strasno!!!

Vidim za jos neke igrace sta si pisao...
Nas savez ne postoji, jer nem ni drzava ne postoji...mislim postoji fiktivno na papiru, ali kao da ne postoji..ko ce jos brinuti o sportu, kada je borba ljudi za goli opstanak i prezivljvanje...
Korisnikov avatar
By Jomer
Nije problem sto je decko otisao za cg , problem je sto iz drugog smera niko ne dolazi a pogotovo oni koji se izjasnjavaju kao srbi, ista situacija i u FSS, ja ne znam cemu taj strah ili vec sta , Sto ne pogledaju VSS, ali da e sirim temu
Korisnikov avatar
By familija
Jomer napisao:Nije problem sto je decko otisao za cg , problem je sto iz drugog smera niko ne dolazi a pogotovo oni koji se izjasnjavaju kao srbi, ista situacija i u FSS, ja ne znam cemu taj strah ili vec sta , Sto ne pogledaju VSS, ali da e sirim temu
Pa druze, da je drzava i savez kako treba, postojalo bi specijalno odeljenje (grupa) ljudi, koja vodi racuna o svim mogucim mladim igracima rasutim van Srbije koji bi sutra mogli zaigrati za nasu reprezentaciju..A ne da nam Radosavljevic igra za Nemacku, Maric za Australiju, itd, itd....
Korisnikov avatar
By Karaburac
@Serbianhoops

Da znas da sam u velikom iskusenju da te zamolim da ne objavljujes vise ovakve informacije. Prosto mi svaki put dodje da vristim na sav glas. U Australiji Djeric, Maric, u Nemackoj Radosavljevic, u Kanadi Jankovic, a ne bi me cudilo uskoro i Kravic, u Crnoj Gori Pekovic... Ne smem vise ni da mislim o tome. Jednu kolektivnu ostavku svi od reda iz naseg saveza da daju.

Aj ti imas prave informacije, reci mi molim te, jel se oni bar zabrinu kada cuju ovako nesto? Ili ih jednostavno bas zabole? Sta oni uopste rade u tom savezu?
Korisnikov avatar
By baki
serbianhoops napisao:Mladi Zrenjaninac Dino Radoncic (krilo 197 '99)‚ koji ce naredne godine igrati u Barceloni‚ sutra debituje za kadetsku reprezentaciju Crne Gore na medjunarodnim kadetskom turniru u Tivtu . Do juce‚ vazio je za jednog od najboljih talenata u tom godistu u Srbiji.
Mislim da nije toliko talentovan koliko je trenutno snažan i da nije krilo. Da li si ga gledao uživo?
Otac mu je rukometaš iz Tivta koga je sportska karijera dovela u Zrenjanin. Ako se oseća Crnogorcem onda je valjda prirodno da nastupa za svoju zemlju, kao što Đoko Šalić nema dilemu kome pripada. Pogotovo što odlazi u drugu državu da igra, pa mu košarkaška nacionalnost Srbije nije potrebna.
Da li je po tebi KSS trebao da ga (kako bi parirao ponudi KSCG) uzme u kadetsku reprezentaciju 1997/98? Mislim da bi to bilo baš komično.
By serbianhoops
Ponovicu ono sto sam vec odgovorio na drugom forumu.

Nek se osoba iz KSS, koja stoji iza koriscnicko ime Baki i avatara poznatog ubice i revolucionara zvani Che Gevare, prvo predstavi pa ce dobiti odgovor. :D
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Znaci ovaj mali Radoncic je jos jedan odlican potez naseg saveza.Svaka cast na kraju ce da za reprezentaciju Srbije igraju Djilas na pleju,Bodiroga,Tomasevic,Tarlac,a morace da uzmu jednog stranca jer se pola igraca ne odaziva u reprezentaciju,a pola igraca poklanjamo drugim zemljama.
Korisnikov avatar
By baki
serbianhoops napisao:Ponovicu ono sto sam vec odgovorio na drugom forumu.

Nek se osoba iz KSS, koja stoji iza koriscnicko ime Baki i avatara poznatog ubice i revolucionara zvani Che Gevare, prvo predstavi pa ce dobiti odgovor. :D
Nema nikakve potrebe za odgovorom. Svakako bi bilo komično da je pozvan u kadetsku 97/98, a kako roditelji biraju šta će sa nacionalnim statusom deteta nije moj problem.
Problem je tendenciozno provlačiti dogadjaje sa već utvrdjenom konotacijom koja se servira korektnom i dobronamernom delu populacije.
Che Gevara je imao svoje ideale i nije tema košarkaškog foruma, kao što su mnogi u istoriji temeljno davali narodu svoje informacije sa navođenjem na zaključke koji njima odgovaraju, što takođe nije tema.
By serbianhoops
Srbiju će na Olimpijskom festivalu mladih u Utrehtu predstavljati sledećih 12 košarkaša: Vojislav Stojanović, David Miladinović, Aleksandar Aranitović, Nikola Rakićević (Crvena zvezda Telekom Beograd), Vanja Marinković, Filip Aničić, Dimitrije Spasojević, Miloš Glišić (Partizan mts), Slobodan Jovanović, Nikola Ćirković (Zemun), Stefan Peno (Barselona), Boriša Simanić (Budućnost, Bjeljina)
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 21
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]