Mesto za sve nekošarkaške diskusije
Korisnikov avatar
By Karaburac
@Gaja

Taj work permit je mene iz istog razloga dovodio do ludila. Lepo ti ja uvedem Wrexham iz pete lige u Premijer i hocu da pokupim nekog Nigerijca od 15 godina koji je imao bolje ocene od svih mojih napadaca zajedno i jos je pristajao da igra za neku smesnu cifru tipa 250funti nedeljno i jebeni Englezi mu ne daju work permit. Nakon toga istog tog klinca kojeg bih doveo za dzabe i koji bi igrao za sendvic od plate dovodi Sahtjor i odmah mu cena na trzistu bude preko 10 milki. Toliko sam ispizdeo da sam momentalno prestao da igram tu igricu.

Inace proklet sam time sto jedino volim da igram sa engleskim peto ili sestoligasima. Ranije sam igrao i sa Notingemom, ali treca liga je ipak previse napredna.

Mogu vam reci da covek tada nauci da ceni svaki dinar, dovodim igrace za dzabe, prodam ih cim stigne bilo kakva ponuda :lol:
By flameni
GTA 5, zato sto vam zivot nece trebati
Korisnikov avatar
By BogdanB
flameni napisao:GTA 5, zato sto vam zivot nece trebati
[BBvideo 560,340][/BBvideo]
Korisnikov avatar
By Joomla10
Jel igrao neko mozda Pro cycling manager 2013 ? Kazu da je vrhunska igrica.
Korisnikov avatar
By BogdanB
Joomla10 napisao:Jel igrao neko mozda Pro cycling manager 2013 ? Kazu da je vrhunska igrica.
Ja bi' igrao,ali ne mogu nigde da nadjem da skinem. samo uspem da nadjem gde mogu da kupim :lol:
Korisnikov avatar
By Joomla10
BogdanB napisao:
Joomla10 napisao:Jel igrao neko mozda Pro cycling manager 2013 ? Kazu da je vrhunska igrica.
Ja bi' igrao,ali ne mogu nigde da nadjem da skinem. samo uspem da nadjem gde mogu da kupim :lol:
Mogu ti pomoci, poslacu ti na pp, ali mene muci sto mi trazi product key, a nijedan koji sam nasao na netu nije dobar... Kazu da je strasna igrica.
Korisnikov avatar
By BogdanB
Evo ja skidam nesto,pa ce da vidimo :)
NE znam da li ce da me drzi,zato sto sam igrice batalio.
Korisnikov avatar
By Jomer
jel moze pomoc oko rama pise mi u sistem propertis 8gb u zagradi pise 3.46gb usable, treba mi jer sam proverao za neke programe i pise isto, a znam da imam 8 (2x4gb) da li je nesto drugo vuce ili je problem do slota ili nesto trece
Korisnikov avatar
By Lika
Jomer napisao:jel moze pomoc oko rama pise mi u sistem propertis 8gb u zagradi pise 3.46gb usable, treba mi jer sam proverao za neke programe i pise isto, a znam da imam 8 (2x4gb) da li je nesto drugo vuce ili je problem do slota ili nesto trece
zato jer imaš 32 bitne windowse, oni ne koriste više od toliko ram-a. Stavi 64-bitne ako imaš takav CPU i sve će biti ok, prikazati će svih 8Gb
  • 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 57

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]