Stare teme
Korisnikov avatar
By GrobarPG
Добра наша партија, Јанковић момак заиста разбија. Селектор је требао мало више користити Милутинова.
Korisnikov avatar
By Joomla10
strelac napisao:
Joomla10 napisao:
Kure napisao:Ovaj Mijatović je lud... Ubaci centra indijanac...
Nisam hteo nista da pisem, ipak je covek doveo ekipu do finala, ali... Goreg trenera u zivotu nisam video. Ne volim ga nikako, ovo sto on radi ovim klincima je meni neshvatljivo.

Svaka cast momcima i strucnom stabu na plasmanu u finale.
Goreg trenerera nisi video,ali svaka cast strucnom stabu :lol:

sou si,majke mi :D
Pa ne, svaka mu cast sto je ovu ekipu doveo do finala. Majke mi, on verovato ni ne zna kako je to uradio.
By kosta76
Nepotrebno smo usli u neizvesnu zavrsnicu zahvaljujuci Mijatovicu. Sve je uradio da nam odsece napad. Shvatam i odgovor na njihovu nisku petorku ali pretera ga. Sa klasicnom peticom i krilnim centrom mi smo imali sigurne poene pod kosem. Australija je zivela od serija trojki i tako hvatala prikljucak ali nije ugrozavala vodjstvo. Bilo je logicno da ce te trojke da im stanu jer nisu imali unutrasnju igru. Sto onda koji moj covek sece svom timu noge i celo poluvreme igra bez petica. Ako nista drugo, u poslednjoj cetvrtini imas dva centra , jednog sa 3 penala ( Milutinov) i jednog sa dva(Salic). Ne, on gleda kako se mucimo, ne mozemo kos da kupimo i kocka se.....Boze me sacuvaj
Ako jedan tim dominira pod tablom a drugi zivi od suta, statistika kaze da sut mora da stane. Umesto to da saceka i igra na petice, on odluci da igra njihovu igru a nema igrace za tu igru. Kao da su oni favoriti pa sve njihovo mora da odbrani a oni nase ne moraju kao?...Ne razumem logiku naseg trenera
By kosta76
Salvatore Guliano napisao:Kole jel si primetio Andricev prodor u 4/4 ? :D prosao je ali su ga utrojili i popio je bandzu... neiskustvo
Koji prodor, digo coveka na fintu suta pa zapucao tom stranom. Prodor je kada izbacis driblingom coveka...Ovo ne racunam pa i da je dao kos umesto sto je popio bananu. Video si kako su ga odsekli celu utakmicu. Ako nemamo visak u napadu on je odsecen jer ne moze da kreira sut, samo moze da pripali preko ruke pa sta mu bog da jer ne zna sta ce drugo. Tako je i onu trojku dao...nema levo, nema desno, istice napad...pali. Sta ce drugo
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
kosta76 napisao:
Salvatore Guliano napisao:Kole jel si primetio Andricev prodor u 4/4 ? :D prosao je ali su ga utrojili i popio je bandzu... neiskustvo
Koji prodor, digo coveka na fintu suta pa zapucao tom stranom. Prodor je kada izbacis driblingom coveka...Ovo ne racunam pa i da je dao kos umesto sto je popio bananu. Video si kako su ga odsekli celu utakmicu. Ako nemamo visak u napadu on je odsecen jer ne moze da kreira sut, samo moze da pripali preko ruke pa sta mu bog da jer ne zna sta ce drugo. Tako je i onu trojku dao...nema levo, nema desno, istice napad...pali. Sta ce drugo
da da slazem se... ali mogao bi da postane neki novi Tripkovic a? jeste da izgleda da nema tako dobar sut... ali ono
Korisnikov avatar
By Jomer
svaka cast momcima ali ovaj MIjatovic mesar nevidjenih razmera, umesto da igramo na csntre, da spustamo loptu , mi nemamo jednu krstenu akciju
By kosta76
Misljenja sam da bi nam se u kasnijem toku utakmice otvorio i sut jer bi Australija sa nasim centrima u petorci dosta skupljala pa bi bimali otvorene spot up suteve spolja. Ovako smo se do kraja mucili, svesno odustali od nase igre i upali u neki ritam koji odgovara Australiji. Umesto da se ekipa oslobodi, dobije na samopuzdanju i drzi ih na 10 razlike, pa se udalji jos vise kada krene i sut, mi smo sve suprotno uradili
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
kosta76 napisao:Misljenja sam da bi nam se u kasnijem toku utakmice otvorio i sut jer bi Australija sa nasim centrima u petorci dosta skupljala pa bi bimali otvorene spot up suteve spolja. Ovako smo se do kraja mucili, svesno odustali od nase igre i upali u neki ritam koji odgovara Australiji. Umesto da se ekipa oslobodi, dobije na samopuzdanju i drzi ih na 10 razlike, pa se udalji jos vise kada krene i sut, mi smo sve suprotno uradili
Kosta nama na ovom prvenstvu opste ne ide sut jer i nemamo sutera.Na poziciji beka,krila i krilnog centra uopste nemamo sutera.Dokaz za to je i sto Andric igra 25-30 minuta kao jedini suter,a on je daleko od igraca koji moze da veze trojke i dvojke u seriji.Cak i kada je sam ne pogadja uvek za 3 poena.Kultesic i ne dobija minutazu,kao i Dobric pa na pozicijama od 2-3 krpimo sa Potom i Novakom koji su u svojim ekipama igrali plejmejkere.
  • 1
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 61

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако сти[…]