Stare teme
Korisnikov avatar
By Kure
Čestitke momcima.

Mijatoviću odreci se trenerske licence i diplome, ako ih uopšte imaš...
Korisnikov avatar
By Joomla10
Kure napisao:Ovaj Mijatović je lud... Ubaci centra indijanac...
Nisam hteo nista da pisem, ipak je covek doveo ekipu do finala, ali... Goreg trenera u zivotu nisam video. Ne volim ga nikako, ovo sto on radi ovim klincima je meni neshvatljivo.

Svaka cast momcima i strucnom stabu na plasmanu u finale.
Korisnikov avatar
By familija
zola napisao:Medalja :dance: :dance: :dance:

Umalo ne zajebasmo na kraju. Vasilije, Vasilije...

Egzum je stvarno paklen igrac
Slazem se, ali je trebao tokom utakmice vise da odmori da bi na kraju imao malo svezine... :naughty: :naughty: :naughty:

Nikola jankovic odigrao fantasticnu partiju..20p; 16sk!!!
Korisnikov avatar
By Joomla10
milanezija napisao:
zola napisao:Egzum je stvarno paklen igrac
Malo su mu skracena muda u kljucnim momentima kao i Vasiliju
Mladi su to igraci, ne treba im zameriti. Stvarno je strasan igrac, ali eto promasi bacanja. Napisao je Familija koliko je igrao, a davno je Sale pisao o slobodnjacima...

Nas su Miciceve greske mogle opasno kostati protiv Hrvata i danas, ali srecom nisu. Definitivno on ovo prvenstvo po meni ne igra onako kako smo svi ocekivali.
By milanezija
Joomla10 napisao:
milanezija napisao:
zola napisao:Egzum je stvarno paklen igrac
Malo su mu skracena muda u kljucnim momentima kao i Vasiliju
Mladi su to igraci, ne treba im zameriti. Stvarno je strasan igrac, ali eto promasi bacanja. Napisao je Familija koliko je igrao, a davno je Sale pisao o slobodnjacima...

Nas su Miciceve greske mogle opasno kostati protiv Hrvata i danas, ali srecom nisu. Definitivno on ovo prvenstvo po meni ne igra onako kako smo svi ocekivali.
A recimo Amere je rašrafio, i razbio onog njihovog Smarta
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Pre dve sezone generacija 92 i 93 je igrala duplo lepsu kosarku i izgubila u finalu od Litvanije predvodjenu Vacijunasom samo zato sto nismo imali centra koji ce da mu isparira.Igrali smo mnogo mnogo lepse.
Cvetkovic bio dobar na pleju,Mitrovic na krilnom centru,Bogdanovic kaznjavao rivale i sjajno poentirao i iz prodora i za 3 poena,Bogic Vujosevic igrao odlicnu odbranu,Besovic dao doprinos koliko moze,a Gujanicic je bio odlican,a Nastic i Drenovac solidni.
MNOGO LEPSE SU IGRALI OD OVIH,ali od igraca su postali samo Bogdanovic,a Cvetkovic i Mitrovic se jos cekaju.Besovic izgubljen,Drenovac malo igra u smesnoj Italijanskoj ekipi,a Gujanicic i Nastic se izgubili u Americi.
  • 1
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 61
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]