- Pet Jul 05, 2013 9:13 pm
Znam igrace (glupo je da sad pisem imena)koji je igrao kao sad ovi momci za junirsku reprezentaciju Jugoslavije.najveci kvalitet mu je bila brzina,tehnika i ne narosita,a sut katstrofa.
Imao je veliku zelju da uspe i bio je radan.na prepodnevni trening je dolazio minimum sat ranije i ostajao je duze od svih.poslepodnevni trening isto tako.
On kad je sutirao,kad lopta udari u obruc bilo je dobro.ne da da kos vec da pogodi obruc.Radom je popravio sut da je posle imao bacanja skoro 90%(malo manje),i tehniku koja je bila sasvim dobra.
Hocu da kazem rad,rad i rad.jeste kasno nije on klinac,ali rdom se postize mnogo.Neznaci da ce da postane vrhunski igrac,ali dobar svakako.
kosta76 napisao:Ja osecam da su nasi rivali pizdeli zbog Veselog. Igraci osete nedostatke protivnika. Njegov rival vidi da ovaj ne zna ali ga je Dule uklopio tako da ovaj ne spusta mnogo loptu na parket, bude agresivan u ofanzivnom skoku, uzima samo suteve kada je sam....E sada, kada pogleda covek Stojakovica, Kukoca, Radmanovica, Grbovica, Paspalja, Bodirogu...To su krila koja su imala sve sto igrac treba da ima... Da Veseli ima kontrolu loptu kao neko od tih igraca, bio bi NBA all star sa svojim fizikalijama ali jbg. da je to lako i da to nije sustina kosarke, imali bi to svi koji se potrude. Od pionira pa do kadeta i juniora se najvise vremena u individualnom radu ulaze na tehniku( barem bi trebalo a vidimo da to nije slucaj po tolikom broju neobucenih igraca) jer to najvise rada trazi. Sada neko treba da uci seniora kako se to radi po automatiuzmu bez gledanja u loptu u punom trku...teskoSlazem sa ,ali nesto bih se nadovezao.
Znam igrace (glupo je da sad pisem imena)koji je igrao kao sad ovi momci za junirsku reprezentaciju Jugoslavije.najveci kvalitet mu je bila brzina,tehnika i ne narosita,a sut katstrofa.
Imao je veliku zelju da uspe i bio je radan.na prepodnevni trening je dolazio minimum sat ranije i ostajao je duze od svih.poslepodnevni trening isto tako.
On kad je sutirao,kad lopta udari u obruc bilo je dobro.ne da da kos vec da pogodi obruc.Radom je popravio sut da je posle imao bacanja skoro 90%(malo manje),i tehniku koja je bila sasvim dobra.
Hocu da kazem rad,rad i rad.jeste kasno nije on klinac,ali rdom se postize mnogo.Neznaci da ce da postane vrhunski igrac,ali dobar svakako.
Kad je tesko-Mesina