- Pet Jul 05, 2013 2:46 pm
Nego meni se kao navijacu reprezentacije Srbije ne svidjaju njegove dosadasnje partije na SP U19,ali je ipak on mladju godinu dana od njih kao sto ti rece,ali ocekivao sam vise od njega.Tamo se jedino Micic i donekle Milutinov istice i izdvajaju iz proseka.
johnny79 napisao:Dobar je Salic igrac,makar se tako pise o njemu.Danas mozemo da ga pogledamo od 6 na RTS 2 pa cemo videti kakav je.MILOS OBILIC napisao:Samo sto je Pekovic u mladjim kategorijama reprezentacije SCG pokazao kvalitet za razliku od Salica koji nista ne pokazuje na SP.Đoko je godinu mlađi od ovih što nastupaju.. On može da igra na eurobasketu za selekciju U18 i onda mu tu gledaj statistiku.. A može i koji cenat da poraste (npr. ja sam između 17-18 porastao 2-3cm).. Tako da je odličan materijal, ne za ABA nego za NBA!!!
I visok je 209 cm
Nego meni se kao navijacu reprezentacije Srbije ne svidjaju njegove dosadasnje partije na SP U19,ali je ipak on mladju godinu dana od njih kao sto ti rece,ali ocekivao sam vise od njega.Tamo se jedino Micic i donekle Milutinov istice i izdvajaju iz proseka.
CIMANJE NASILJE
SIPURSKE LIVADE