Stare teme
Korisnikov avatar
By Karaburac
hazarder napisao:Da li ces vec jednom prestati da izmisljas i spamujes? Pekovic je bio ne drvo, nego panj kada je dosao u Partizan.

Ja bih rekao klasican bizon, ali razumemo se :)
Korisnikov avatar
By johnny79
MILOS OBILIC napisao:Samo sto je Pekovic u mladjim kategorijama reprezentacije SCG pokazao kvalitet za razliku od Salica koji nista ne pokazuje na SP.
I visok je 209 cm
Đoko je godinu mlađi od ovih što nastupaju.. On može da igra na eurobasketu za selekciju U18 i onda mu tu gledaj statistiku.. A može i koji cenat da poraste (npr. ja sam između 17-18 porastao 2-3cm).. Tako da je odličan materijal, ne za ABA nego za NBA!!!
By Tosa
Salvatore Guliano napisao:
Tosa napisao:Uskoro verovatno jos jedan igrac.
sofo ?! :mrgreen:
Mozda,nzm ime :mrgreen: .
By hazarder
Karabu, ma da brate. Secam se kao juce. Imao je snagu kao bikce i to je sve. Posle jedne godine je vec pokazivao vise od Perovica, ali je Perovic imao prednost, jer je morao da se proda na kraju sezone. Bitno je da MO zna, izvor-google(mada on kaze mozak, neki znaci google nazivaju mozgom, zanimljivo).
Korisnikov avatar
By Joomla10
Sjajna stvar dolazak Salica. Neko napisa da Salic igra za nasu repku zbog PSD-a... Eto kako mi pomazemo srpskoj kosarci, a kako to rade neki drugi.

Salic je izabrao najbolju mogucu sredinu za napredak. Vise puta je izjavio da bi sve dao da dodje u Partizan, sada ima sansu da pokaze sta zna i siguran sam da ce to i uraditi.
By grobar sa kosova
Pitao sam sinoc licno Salica da li je potpisao i rekao je da nije ali verovatno je cekao da se sve zavrsi a i nije smeo mozda nista da otkriva!Inace decko je veliki Grobar a idol mu je Pekovic!I podesca na Pekovica sa tim sto ima odlican sut sa poludistance!Inace Pekovic kada je dosao u Partizan bio je jedan od najvecih "balvana"ikada ali za samo 2 meseca priprema postao je najbolji i najdominantniji centar u Evropi!Tu mislim na onu sezonu kada je bio nas prvi centar!
Poslednja izmena od grobar sa kosova u Pet Jul 05, 2013 2:47 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
  • 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 1709
KLS i Superliga

Porazom Hercegovca u poslednjem kolu Sloboda je i […]