Stare teme
Korisnikov avatar
By GrobarPG
По мени нема шансе да Шалић иде на позајмнице или други тим, Дуле је инсистирао да се доведе и то је рекао код Тегија.
Korisnikov avatar
By Lika
Salvatore Guliano napisao:
Lika napisao:Dobro, odakle je uopće potekla priča o odlasku Muslija?
od mene :mrgreen:
O BOže, znači ti ga lupaš, pa navučeš cijeli forum na tu opciju, #Jayceestyle :lol:
Korisnikov avatar
By Shomy_lee_jones
ban za salvatorea zbog reklamiranja rivalskih portala!yopicu reaguj
sta mislite da skupimo pare i damo ih musliju da ode?
By flameni
strelac napisao:Ako se nadje klub za Muslija,onda to menja sve iz korena.U tom slucaju ce i Gagic nejgovim stopama,nejverovatnije.
Sta ce nam dve najperspektivnije 5 sa visegodisnjimm ugovorima i Gagic sa visegodisnjim ugovorom,nemogu da napreduju i doci ce do gusenja.
Jedna startna 5 da moze da pokrije 20 do 25 minuta i ostalo da podele u zavisnosti od protivnika Milutinov i Saljic.od igraca koji bi to mogli po ceni da pokriju tih 20-25 minuta je Kosta.
Ja se nekako nadam plejbuku za sledecu sezonu sa dve petice :D
Ne bih prodavao Gagica, a nikako Muslija.Mislim da bas Musli, sledece sezone moze da bude ono pravo i ubedjen sam da nam moze vise znaciti od Gagica.
Mislim ipak da je prerano da diskutujemo jer je tek pocetak jula, idu reprezentacije, efekti mogucih povreda i sve ostalo.Ono sto me raduje je sto furamo samo domace centre i sto time radimo dobru stvar i za srpsku kosarku.
Ovo sto je dosao Salic je podjednako dobro kao da je prosle godine ulovljen Hezonja, mozda i bolje.
Nisam gledao utakmice, samo neke klipove, sto nije dovoljno , ali ono sto sam video stvarno obecava.
Milutinova se nikako ne odreci, i nigde ga slati.Decko je trenutno nas najefikasniji igrac na U19 sampionatu, doduse ima duplo vecu minutazu od Salica, ali opet pokazuje koliko mu je znacila seniorska sezona.
Na pripremama ce se videti koliko Salic moze.Taj prelazak iz mladjih kategorija je uvek zajeban, Milutinov je to odlicno podneo sto i sada pokazuje.
Ja nekako sledece godine vidim njih dvojicu kao tandem koji ce objasnjavati stvari, za sada Salic neka bude sa timom, pa da vidimo.Efekat povreda nikada ne treba zanemariti, i dobro je sto u eventualnom nesrecnom slucaju imamo alterjnativu u vidu jednog od najtalentovanijih centara Evrope u svom godistu...
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Shomy_lee_jones napisao:ban za salvatorea zbog reklamiranja rivalskih portala!yopicu reaguj
sta mislite da skupimo pare i damo ih musliju da ode?
haha

moze das platimo mu 3 veceri separe na Friju i otiso je vec :D
Korisnikov avatar
By Vojvoda
Ako sam dobro obavesten Raskovic je rekao da je Danilovic najzasluzniji sto je Djoko izabrao da igra za Srbiju. I posle opet mi unistavamo srpsku kosarku... :snooty:
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 1709
KLS i Superliga

Porazom Hercegovca u poslednjem kolu Sloboda je i […]