Stare teme
By 3EMYH
U pravu si. I ja nasao da pisem posle 12 sati na poslu :)
U glavnom, hteo sam da kazem da ove godine neprolazak u top16 ipak nije toliko strasan :)
By Jaycee Carroll
Posto ce Zvezdana da ima 0-10 skor i da se izblamira,mi polako mozemo da skupljamo pare i da zakupimo Arenu za Top 16 :dance:
Korisnikov avatar
By Nookie
Pa pazi,7 utakmica pred punom Arenom nije isto kao i 3 pred polupraznim Pionirom :D
Stavis kartu za Arenu tu negde oko soma,15000 karata prodas(odbijemo pretplatne),to dodje negde oko 15miliona dinara ili 150k evra po utakmici. Neka za zakup dvorane za dva dana+troskovi obezbedjenja ide 50k,tebi ostane cistih 100k jura po jednoj utkamici. I to puta 7. Nije mala cifra,zar ne? :D :D
Naravno ovo su sve okvorne cifre,al kapiram da nije toliko daleko od realnih...
Korisnikov avatar
By Jomer
Raskovic na Sos kanalu Djoko Salic je igrac PArtizana!!!!!!!!
inace menadzer istog da ne bude zabune
Korisnikov avatar
By Ćomi
Jomer napisao:Raskovic na Sos kanalu Djoko Salic je igrac PArtizana!!!!!!!!
inace menadzer istog da ne bude zabune
S obzirom da je mnogo zatvoreniji od Miška, čak mislim da mu se omaklo ovo za Šalića!!! Inače konačno jedna lepa vest :)
Korisnikov avatar
By GrobarPG
Шалић стигао, одлазе Мусли или Гагић.
By djomla
Joomla10 napisao:Pa naravno zna se gde sve pare idu, a nema para za KK i ZKK Partizan. Tuga, zalost i sramota, ali licno kao Grobar nikada necu prihvatiti "nuzna zla". Bolje da racun mog Partizana bude godinama u blokadi nego da neki ljudi budu blizu kluba.
Dostojanstvo jeste vrlina ali je mudrost jos veca. Samo što kod Srba ovo drugu nikada nije prisutno...
Korisnikov avatar
By GrobarPG
BogdanB napisao:Ladno je 95godiste
210цм висок.
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 1709

Nisam pogledao taj turnir, samo sam malo uhvatio p[…]