Stare teme
Korisnikov avatar
By Karaburac
flameni napisao:
Karaburac napisao:Raspored je po mom misljenju dobar. Jebe nas malo ova drzava :D, ali sobzirom da ocekujem prilicno jeftina pojacanja mislim da cemo sastaviti ekipu na vreme.

:lol:
By milanezija
Kum Žoržo napisao:FC Barcelona vs. Partizan mt:s Belgrade October, 2013

Opa bato, ovo ce se gleda uzivo! Ideeemooooo!
Barselona, Barselona ima jednu manu...
[BBvideo 560,340][/BBvideo]
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
jao jedva cekam pocetak sezone, nisam jedan od onih koji misle da ce nas Zoc pustiti, ali barem za CSKA ne birnem dok nam je Muslija, on covek jedino bata Krleta zna da cuva od svih centara protiv kojih je igrao... kad nam dodje Kosta Perovic nece biti ni Barsa sa Tomicem nikakav problem, jer ce ga Kole pojesti, a da ne pricam o Gaguli :D Fener ce biti najveca prepreka po meni, oni imaju odlican tim, imaju kintu i to kad Zoc sklepa ima da bude cakum pakum! Ukrainci ce biti nepoznanica po meni ali kontam jedan od protivnika kao sto je bio Bamberg ove godine... dok sam vec otpisao Fracuze :mrgreen:

tako da je realno da prolazimo u Top16 samo da nas malo manje
flameni napisao: Jebe ova drzava
By johnnzKD
Evo i ja da se ponovo prijavim na forum, bio sam član na starom forumu.
Nadam se da će se ovi finansijski problemi brzo riješiti i da ćemo se moći fokusirati na sastavljanje tima za narednu (ne sledeću :) )sezonu.

PS Na starom forumu sam bio johnnyKD, ali mi je kad sam se registrovao tastatura bila na engleskom.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
johnnzKD napisao:Evo i ja da se ponovo prijavim na forum, bio sam član na starom forumu.
Nadam se da će se ovi finansijski problemi brzo riješiti i da ćemo se moći fokusirati na sastavljanje tima za narednu (ne sledeću :) )sezonu.

PS Na starom forumu sam bio johnnyKD, ali mi je kad sam se registrovao tastatura bila na engleskom.
jes' da te se ne secam ali dobrodosao nazad :mrgreen:

nase snage jacaju svakim novim danom !
By hazarder
http://www.euroleague.net/news/i/114519/180

However, Partizan still won a double-crown in Serbia before a roster overhaul and the return of Coach Vujosevic. Now, on the heels of another successful season at home and loaded with top young talent that has a full season under their belt, Partizan comes back with the bar set a little higher, eager to delight tens of thousands of fans that treat basketball – and the club – like a religion.

Nacionalnost-Partizanovac
Religija-KK Partizan
By strelac
Salvatore Guliano napisao:jao jedva cekam pocetak sezone, nisam jedan od onih koji misle da ce nas Zoc pustiti, ali barem za CSKA ne birnem dok nam je Muslija, on covek jedino bata Krleta zna da cuva od svih centara protiv kojih je igrao... kad nam dodje Kosta Perovic nece biti ni Barsa sa Tomicem nikakav problem, jer ce ga Kole pojesti, a da ne pricam o Gaguli :D Fener ce biti najveca prepreka po meni, oni imaju odlican tim, imaju kintu i to kad Zoc sklepa ima da bude cakum pakum! Ukrainci ce biti nepoznanica po meni ali kontam jedan od protivnika kao sto je bio Bamberg ove godine... dok sam vec otpisao Fracuze :mrgreen:

Musli,Kosta,Gagula
a gde je Milutinov :think:
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
strelac napisao:
Salvatore Guliano napisao:jao jedva cekam pocetak sezone, nisam jedan od onih koji misle da ce nas Zoc pustiti, ali barem za CSKA ne birnem dok nam je Muslija, on covek jedino bata Krleta zna da cuva od svih centara protiv kojih je igrao... kad nam dodje Kosta Perovic nece biti ni Barsa sa Tomicem nikakav problem, jer ce ga Kole pojesti, a da ne pricam o Gaguli :D Fener ce biti najveca prepreka po meni, oni imaju odlican tim, imaju kintu i to kad Zoc sklepa ima da bude cakum pakum! Ukrainci ce biti nepoznanica po meni ali kontam jedan od protivnika kao sto je bio Bamberg ove godine... dok sam vec otpisao Fracuze :mrgreen:

Musli,Kosta,Gagula
a gde je Milutinov :think:
pa u MEgi ;)
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 1709