Stare teme
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
ma pusti to sad sam vec u onoj fazi : " DAJTE MAJAMI DA SE IGRAMO !!! "

nova sezona realno nikad jaci tim nismo imali, jbg mora malo da se popravi ali sabijamo ulazimo u Top16 pravimo cuda muda i opet cemo biti zapamceni kao avangarda evorpske kosarke !!!

nabijamo komplekse, pomeramo granice, obaramo rekorde , gazi, kradi, otimaj, siluj!!!

UPAO SAM NA BUDZET!!!
Korisnikov avatar
By Lika
Samo bez uzdizanja u nebesa, treba da se nastavi dalje u istom stilu, jer čim riječima poletiš, na dupe brzo sletiš 8-)
Korisnikov avatar
By rudonja
Sjajna grupa. F16 u fotofinisu.
By Jo.
GrobarPG napisao:Тепић,Лео
Драган,Богдан
??
Жо,Бирчевић
Мусли,Гагић,Милутинов (еветуално Шалић ако пође који центар)
Састав који ја очекујем.
Слажем се уз малу допуну ...

Лео,Тепић, (неко од наших младих плејева нпр.: Пот, Новак...)
Драган, Богдан
Странац, Домаћи (???,Дангубић, Андрић?,???, Чакар?,...)
Жо, Бирчевић
Гагић, Милутинов, Шалић
Korisnikov avatar
By ko sam ja?
Jo. napisao:
GrobarPG napisao:Тепић,Лео
Драган,Богдан
??
Жо,Бирчевић
Мусли,Гагић,Милутинов (еветуално Шалић ако пође који центар)
Састав који ја очекујем.
Слажем се уз малу допуну ...

Лео,Тепић, (неко од наших младих плејева нпр.: Пот, Новак...)
Драган, Богдан
Странац, Домаћи (???,Дангубић, Андрић?,???, Чакар?,...)
Жо, Бирчевић
Гагић, Милутинов, Шалић
Stranac je Jean-Charles, a kao njegova zamena igrace Bircevic, kao sto je i Bertans igrao na pozicijama 3 i 4...
By Gira PFC
Salvatore Guliano"]ma pusti to sad sam vec u onoj fazi : " DAJTE MAJAMI DA SE IGRAMO !!! "

nova sezona realno nikad jaci tim nismo imali, jbg mora malo da se popravi ali sabijamo ulazimo u Top16 pravimo cuda muda i opet cemo biti zapamceni kao avangarda evorpske kosarke !!!

nabijamo komplekse, pomeramo granice, obaramo rekorde , gazi, kradi, otimaj, siluj!!!

UPAO SAM NA BUDZET!!![/

Svaka čast Salvatore, eto lepih vesti !!!
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Bircevic je cisti krilni centar,a ne krilo.
Bruka i sramota je da dok Dule i Danilovic kukaju i verovatno ce im se pomoci da zenski kosarkaski klub Partizan koji je bio mnogo uspesniji od muskog prosle godine nema novca i da nece igrati Evroligu.Zenski klub je forsirao samo Srpkinje i sramota je da Djilas i Djuric i ministarka ne daju pare
Korisnikov avatar
By GrobarPG
ko sam ja? napisao:
Stranac je [highlight=#000000]Jean-Charles[/highlight], a kao njegova zamena igrace Bircevic, kao sto je i Bertans igrao na pozicijama 3 i 4...
Ко је овај?
Poslednja izmena od GrobarPG u Čet Jul 04, 2013 3:08 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
By Jaycee Carroll
@ko sam ja

Ko si ti i zasto iznosiz lazi?Da li ocekujes da ti poverujemo?Polako,Dule je jos uvek u HN kad se vrati zatvoricemo nekoliko transfera.

@Lika

Mislim da si prerano otvorio novu temu,bar ja tako mislim...na onu staru smo mogli da bulaznimo koliko god hocemo,ovde treba da se drzimo teme.

Prokomentarisacu ovaj zreb,ja sam zadovoljan,kako zbog Partizana,tako i zbog susjeda :mrgreen:

Nant ce domace utakmice igrati na neutralnom terenu i treba ga dva puta savladati,Budivljenika ne poznajem dobro,ali mozemo i snjim da se ceramo.Fenerbahce ce pasti u Pioniru,to ce opet biti grupa placenika i sa Zeljkom,CSKA je najjaca u ovoj grupi po trenutnom sastavu,dok red je Barselonu savladamo u Pioniru,prosle sezone su nam se dva puta provlacili.
Uz dosta srece i adekvatna pojacanja,mozemo imati polovican skor 5-5.

Za komsije nemam komentar,zalutali su u Evroligu,u to cemo se i uveriti ocekujem 1-9 skor,prizeljkujem 0-10.Pozdrav.
By djuka
Salvatore Guliano napisao:ma pusti to sad sam vec u onoj fazi : " DAJTE MAJAMI DA SE IGRAMO !!! "

UPAO SAM NA BUDZET!!!
Otud ovoliki optimizam, BRAVO! :clap:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 1709
KLS i Superliga

Porazom Hercegovca u poslednjem kolu Sloboda je i […]

Nisam pogledao taj turnir, samo sam malo uhvatio p[…]