Stare teme
By djuka
Grupe smo prostudirali, ja bih sad da se vratimo na insajdere i potencijalna pojacanja, to mi zanimljivije :D
Korisnikov avatar
By Lika
djuka napisao:Grupe smo prostudirali, ja bih sad da se vratimo na insajdere i potencijalna pojacanja, to mi zanimljivije :D
Prvo Jaycee mora dati demant na Tepića, Birčevića i Jean-Charlesa :D
By Master
Ima li Jaycee neki info oko eventualnih pojacanja za CZV? Kazu da je Dule preko Grbe saznao za pisanja na forumu, pa je kao nagradu, pozvao i njega kao rasnog sutera i Gadeforsa, da dodju na pripreme KKP, pa ko se bolje pokaze, ostaje dok se Berta ne oporavi. Je l' to istina, ili su samo nagadjanja u pitanju? :-)
By Jo.
Jel zna neko sta se desava sa play-om Ćapin -om..., nije ni on opcija za podcenjivanje...
Korisnikov avatar
By Shomy_lee_jones
Jo. napisao:Jel zna neko sta se desava sa play-om Ćapin -om..., nije ni on opcija za podcenjivanje...
Raspao bi se ko sumeca tableta posle dva Duletova treninga
Korisnikov avatar
By GrobarPG
Тепић,Лео
Драган,Богдан
??
Жо,Бирчевић
Мусли,Гагић,Милутинов (еветуално Шалић ако пође који центар)
Састав који ја очекујем.
Korisnikov avatar
By Shomy_lee_jones
Na trojci crnac ubica Mark Question
By Jo.
Shomy_lee_jones napisao:
Jo. napisao:Jel zna neko sta se desava sa play-om Ćapin -om..., nije ni on opcija za podcenjivanje...
Raspao bi se ko sumeca tableta posle dva Duletova treninga
Hm... Nisam bas siguran...!?

Bio je najkorisniji igrac ABA lige... ne treba ga podcenjivati...
Korisnikov avatar
By Shomy_lee_jones
ni potcenjivati...fora je u opterecenju igraca,nisu isti treninzi kod Duleta i kod Mute,ovde se radi 3x vise u odnosu na sve ostale klubove,to je jedino objasnjenje nasih cuda svih ovih godina,a to retko ko moze fizicki da izdrzi(+ fizicki-neki debeljko ti psuje majku i oca,tera te da lipses,a za sve to ne dobijas redovno platu)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 1709
KLS i Superliga

Porazom Hercegovca u poslednjem kolu Sloboda je i […]