Stare teme
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Sto se tice sastava grupa dobili smo najtezu grupu.Naravno najlasku moraju imati smecari iz jebenog Armanija.Ipak to znaci da niko nece biti siguran u pobedu protiv nas u Pioniru gde mozemo svakog da dobijemo,ali ni mi necemo biti sigurni u pobede protiv gustujucih ekipa.Bili bi dobro da nam iz kvalifikacija zapadne neka druga ekipa,a ne Himki.Ritas na primer ili Oldenburg.
Evo jednog pitanja Ako udje Himki kod nas kako ce moci da budu 2 ekipe iz Rusije u istoj grupu???
Sto se tice pojacanja ja hocu mladog pleja i Milicica,ali je kad se bolje razmisli da dovedemo Amera na pleju i Antica da nam zakrpi rupe na krilnom centru i centru.

EDIT: Sto se tice nasih protivnika Panatinaikos je tu najaca ekipa,ali nisu ni oni nepobedljivi.Vec su doveli 3 igraca Jankovica,Focisa i onog beka 90 godiste koje je ubacivao po 20 poena u ligi.
Makabi je uvek spoj Amera i odlicnog trenera Dejvida Blata.Ipak mislim da cemo ih dobiti kuci,a u gostima nemamo sta da trazimo.
Kuca ce biti dosta slabija jer vrlo lako moze da se desi da im odu i Bjelica i Lampe,a nemaju ni nekog beka trenutno.
Kurban je opasna ekipa spoj Amera,Rusa,Grka i Marica.Ipak dobijamo ih kuci.
Iz kvalifikacija zelim Oldenburg ili Ritas.

Uz pojacanja na centru ja sam pre za Milicica nego Antica jer je Antic vise igrac koji moze da odigra dobro i na 4 i na 5,ali ne onaj koji moze da ubacuje 10-15 poena,vec onaj koji ce obaviti prljav posao odigrati na dve pozicije i dati 8-10 poena.
Moracemo dovesti dobrog ogranizatora igra i zadrzati pod hitno Rakocevica
Korisnikov avatar
By Nookie
@MO Laboral je vec doveo jako dobrog pleja,Walter Hodge-a iz Stelmata. Doveli su i Skariola za trenera,a zna se da on ide tamo gde su pare. Sve i da im ode Nemanja,imace oni jako dobar tim...

Posto je ovo nova tema,malo optimizma nije na odmet....OSVOJICEMO SVE :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
By Master
MILOS OBILIC napisao:Sto se tice sastava grupa dobili smo najtezu grupu.Naravno najlasku moraju imati smecari iz jebenog Armanija.Ipak to znaci da niko nece biti siguran u pobedu protiv nas u Pioniru gde mozemo svakog da dobijemo,ali ni mi necemo biti sigurni u pobede protiv gustujucih ekipa.Bili bi dobro da nam iz kvalifikacija zapadne neka druga ekipa,a ne Himki.Ritas na primer ili Oldenburg.
Evo jednog pitanja Ako udje Himki kod nas kako ce moci da budu 2 ekipe iz Rusije u istoj grupu???
Sto se tice pojacanja ja hocu mladog pleja i Milicica,ali je kad se bolje razmisli da dovedemo Amera na pleju i Antica da nam zakrpi rupe na krilnom centru i centru.

EDIT: Sto se tice nasih protivnika Panatinaikos je tu najaca ekipa,ali nisu ni oni nepobedljivi.Vec su doveli 3 igraca Jankovica,Focisa i onog beka 90 godiste koje je ubacivao po 20 poena u ligi.
Makabi je uvek spoj Amera i odlicnog trenera Dejvida Blata.Ipak mislim da cemo ih dobiti kuci,a u gostima nemamo sta da trazimo.
Kuca ce biti dosta slabija jer vrlo lako moze da se desi da im odu i Bjelica i Lampe,a nemaju ni nekog beka trenutno.
Kurban je opasna ekipa spoj Amera,Rusa,Grka i Marica.Ipak dobijamo ih kuci.
Iz kvalifikacija zelim Oldenburg ili Ritas.

Uz pojacanja na centru ja sam pre za Milicica nego Antica jer je Antic vise igrac koji moze da odigra dobro i na 4 i na 5,ali ne onaj koji moze da ubacuje 10-15 poena,vec onaj koji ce obaviti prljav posao odigrati na dve pozicije i dati 8-10 poena.
Moracemo dovesti dobrog ogranizatora igra i zadrzati pod hitno Rakocevica
Kurban... :-D :-D
Bold: vec su pisali o tome, poslace nam Karija iz grupe C, a kvalifikanta bacaju tamo.
Korisnikov avatar
By filipinjo
Nookie napisao:@MO Laboral je vec doveo jako dobrog pleja,Walter Hodge-a iz Stelmata. Doveli su i Skariola za trenera,a zna se da on ide tamo gde su pare. Sve i da im ode Nemanja,imace oni jako dobar tim...

Posto je ovo nova tema,malo optimizma nije na odmet....OSVOJICEMO SVE :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
Pa čak i superkup Srbije :lol:
Korisnikov avatar
By Shomy_lee_jones
kurban bajram...ali spoj amera,rusa,grka i marica...nas je alex jak ko drzava :)
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
Shomy_lee_jones napisao:kurban bajram...ali spoj amera,rusa,grka i marica...nas je alex jak ko drzava :)
Dodji malo 'vamo da ti ga zabiberim...
By Master
Svi pricamo o pojacanjima... Meni je najveca enigma Radonjic. Verovatno nisam jedini. Ali ja mu nesto verujem. Kosarka koju on propagira je nesto sto mislim da ce proci u Evropi. Nece on bas dozvoliti neko "ladjenje jaja". Ako jos pojacanja budu dovedena po njegovoj zelji (sto mislim da nije slucaj kad je Bobi u pitanju), msm da ce "osvetlati obraz". Inace, Simonovic mi je nekako najslabija karika. Mislim da ne moze da napreduje, da mu je forma iz zavrsnice KlS-a max, a da je sledece sezone nece dostici. Ocekujem da nas Lazinjo pozitivno iznenadi.
Korisnikov avatar
By Nookie
master napisao:Svi pricamo o pojacanjima... Meni je najveca enigma Radonjic. Verovatno nisam jedini. Ali ja mu nesto verujem. Kosarka koju on propagira je nesto sto mislim da ce proci u Evropi. Nece on bas dozvoliti neko "ladjenje jaja". Ako jos pojacanja budu dovedena po njegovoj zelji (sto mislim da nije slucaj kad je Bobi u pitanju), msm da ce "osvetlati obraz". Inace, Simonovic mi je nekako najslabija karika. Mislim da ne moze da napreduje, da mu je forma iz zavrsnice KlS-a max, a da je sledece sezone nece dostici. Ocekujem da nas Lazinjo pozitivno iznenadi.
Ne bi se on sastajao sa Bobijem nasamo da ga nije hteo....
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 666

Na osnovu toga sto je vas predsednik izjavio da j[…]