Stare teme
By Gira PFC
Dobra grupa, tri favorita i dve slabije ekipe u našoj grupi. Lako je moguć prošlogodišnji scenario, gde mučimo favorite u Pioniru (prošli put smo dobili Bešiktaš, mogli bi i ove godine bar jednog, na primer Barselonu), ali moramo bolje protiv slabijih ekipa. Ako ne bude kiksa sa slabijim protivnicima, eto nas u TOP 16. Međutim, prvo da nekako sredimo finansijsku situaciju i dopunimo selekciju, tj. sastav ekipe. E tu su nama muke najveće!
Korisnikov avatar
By GrobarPG
Предобра група по мени најслабије екипе за нас најважнијих шешира смо добили. Све екипе можемо добити у Пиониру, и са 4 можда и 3 прођемо.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Sto se tice Evrolige dobili smo i mi i vi tesko grupu.Sramota je da onako laka grupa bude grupa B,naspram nase grupe D.
Sto se vas tice mislim da mozete da prodjete dva puta dobijete Nant ili Nanter,jednom Ukrajince,a sa Obradovicem se uvek zna Partizan dobija u Turskoj,a gubi u Pioniru,i dobijete CSKA ili Barsu kuci i sa skorom 5-5 idete dalje.
Korisnikov avatar
By zola
Prosle sezone centar Nantera je imao 2 metra, ali verovatno ce dovesti nekog malo viseg. U svakom slucaju nemaju oni mnogo para, mozda manje nego mi

Budiveljniku je vec otisao najbolji igrac, Malkolm Dilejni, najverovatnije u Bajern, tako da im predstoji tumbanje ekipe. Ne ocekujem od njih mnogo

Bamberg i Lietuvos su mnogo jace ekipe od Budiveljnika i Nantera, stvarno bi bilo cudo da ne prodjemo. Bash dobra grupa
Korisnikov avatar
By No4
Mi ovu grupu prolazimo sigurno.Jako dobar zreb za nas.Prve 3 ekipe nema sanse da izgube kod kuce od nas , Budiveljnika i Nantera a na strani imaju isto upisane 2 pobede, mislim samo da u pioniru mogu pasti.Milim da cemo mi imati minimalno 5 pobeda a mozda i koju vise.Sada samo da vidimo raspored, ne bi bilp lose kod kuce jedna od ove dve losije ekipe gostuje kod nas.
Korisnikov avatar
By Shomy_lee_jones
uh uh skromnost je vrlina...nikad nista dobro nije proizaslo iz toga kad smo 'sigurno prolazili'...ljudi mi dugujemo i bogu i narodu,moramo da se spustimo na zemlju i propisamo krv radom
Korisnikov avatar
By filipinjo
Shomy_lee_jones napisao:uh uh skromnost je vrlina...nikad nista dobro nije proizaslo iz toga kad smo 'sigurno prolazili'...ljudi mi dugujemo i bogu i narodu,moramo da se spustimo na zemlju i propisamo krv radom
Ako si rekao...Grupa jeste po imenima i tradiciji po meru Partizana, ali sigurno neće Nant i ukrajinci da skidaju gaće u Pioniru. Moraće to da se odradi muški. U svakom slučaju, za razliku od nas imali ste sreće, sad još samo da profitirate iz toga...
Korisnikov avatar
By GrobarPG
MILOS OBILIC napisao:Sto se tice Evrolige dobili smo i mi i vi tesko grupu.Sramota je da onako laka grupa bude grupa B,naspram nase grupe D.
Sto se vas tice mislim da mozete da prodjete dva puta dobijete Nant ili Nanter,jednom Ukrajince,a sa Obradovicem se uvek zna Partizan dobija u Turskoj,a gubi u Pioniru,i dobijete CSKA ili Barsu kuci i sa skorom 5-5 idete dalje.
Што нас тиче мислим да смо научили школу од прошле године и да пролазимо. А за вас богами ће бити много муке и врло тешко ће те у Топ16.
Poslednja izmena od GrobarPG u Čet Jul 04, 2013 1:58 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 1709
KLS i Superliga

Porazom Hercegovca u poslednjem kolu Sloboda je i […]