Stare teme
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
MILOS OBILIC napisao:Vojvoda na 1407 strani pises o navijacima Zvezde i kao posebnom delu navijacima FMP.Pa kako vas vise nije sramota da svaki dan tulite o prazno?
Ako nisi informisan i vi ste se fuzionisali sa zenskim OK Vizura i ne smete vise da pisete niocemu jer ste i vi fuzionisani
:doh: Hoce li neko da mi pokaze neki noseci zid da mogu odsecno da izudaram glavu o isti??
By Jo.
Joomla10 napisao:
strelac napisao:Sledece godine ide Leo i Lavrenj.Pretpostvljam da ce da se dovedu igraci koji ce da ih naslede.
Musliju isto istice ugovor,ali tu su Milutinov i Gagic.
Dva igrca sigurno dolaze kao zamene prvoj dvojici.I 2 trojke.Jedna trojka je sigurno kombo igrac na 3-4.
Slazem se sa tobom, ali mi onda nikako nije logicno da dovodimo Tepica. Zaista sem Vase i Miljena ne znam ko bi to mogao biti, a verujem da nemamo sanse da dovedemo nekog od ove dvojice...

Meni je Tep logicno resenje, i vise od toga... Boljeg necemo naci ...bar ne za dzaba...

Sledece godine, osim Lea i Lavrenja, sigurno idu i: Milosav, Musli (mozda i ove), Berta... dakle 5 vodecih igraca...
Stoga, ova sezona, pored rezultata, mora da se iskoristi i za pripremu zamena...

Logicno mi je da se oslonimo na generaciju 94, pre svega na igrace: Milutinov, Andric, Pot i Saljic.
Pored Bogdana i Gagica, Tep bi bio oslonac tima za dve godine...

Da sumiram, Tep, Pot, Saljic treba da potpisu na 3 godine... sto se tice cetvorke nisam pametan ... (Bircevic, Jankovic. N., Mitrovic. L ...)... jos nekog mladog stranca da nafatamo...
Korisnikov avatar
By Vojvoda
Ne vredi...Neke stvari se ne mogu kupiti novcem :!:

Elem, nesto imam osecaj da Tepic bas nece doci. Toliko pisemo o njemu ovde, a verujem da ce na kraju stici neko iznenadjenje na kecu.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Zasto toliko ljudi Salica zove SaLJic?

Sastav naseg tima u mnogome zavisi od toga da li ce Cakar da napusti klub, kao i od toga kakvi igraci ce nam biti dostupni.
Po mom misljenju uopste nije nemoguca varijanta da se DM pomeri na poziciju 3 i da veci deo utakmice on i BB igraju zajedno u petorci. U tom slucaju dolazak Tepica bi bio koristan kao dovodjenje ''devojke za sve'' tj, igraca koji moze da igra pozicije od 1-3 taman da odradi jednu sezonu (nadamo se dobro da bi ga opet udomili negde u inostranstvo), a na njegovo mesto i njegovu ulogu u timu dovedemo malog Dangubica posto ove sezone sigurno to necemo moci da uradimo.

Sto se rezervnog pleja tice, ukoliko Gordic zaista ide od domacih snaga jedini zasigurno dostupan mlad igrac je Pot. Novak igra prilicno lepo i korisno po ekipu, ali on je fizicki od prilike u istom problemu kao Miljenovic, a Miljenovica je Dule skartirao.

U opis kombo krila znaci da moze i 3 i 4 da odigra, plus da je mlad igrac mi se gotovo savrseno uklapa Cekovski, koji je po opisima igrac slican Janu i ukoliko je to zaista istina voleo bih da mu se pruzi sansa.

Sto se tice ciste pozicije rezervne cetvorke ukoliko se na to ide, mladih dostupnih igraca je zaista malo. Osim Marinkovica koji je nas igrac, jedini relativno lako dostupan igrac je Bezbradica koji poseduje soildan potencijal, ali se bojim da decko jednostavno ne razume ovu igru...
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Karaburac da nije pretanko Cehovski za koga se i ne zna potencijal i Milosavljevic na krilu?
Ima li Pot uopste nameru da napusta Ameriku?
Poslednja izmena od MILOS OBILIC u Sre Jul 03, 2013 5:38 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
By Vojvoda
@Karabu
Verujem da razvoj dogadjaja moze biti takav, ali mi to sve lici na onu "seci usi, krpi du.."!
Korisnikov avatar
By Karaburac
Oblicu, a koliko bi ti igraca na poziciji 3, pedeset?

@Vojvoda jbg, ni meni nije drago sto za igrace razmatram samo one koji ili nemaju ugovor ili koji igraju u toliko ocajnim klubovima da mozemo da ih dovedemo bez obestecenja.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Karaburac napisao:Oblicu, a koliko bi ti igraca na poziciji 3, pedeset?

@Vojvoda jbg, ni meni nije drago sto za igrace razmatram samo one koji ili nemaju ugovor ili koji igraju u toliko ocajnim klubovima da mozemo da ih dovedemo bez obestecenja.
Vesterman,Pot,Tepic
Bogdan
Milosavljevic,Cehovski,Andric

Pretanko je 7 igraca na 3 pozicije,a od toga 3 deteta,Cehovski za koga smatram kad nije ove godine bacen u vatru umesto Cakarevica nece nikad.Andric ne moze puno da pomogne jer se ni u KLS nije pokazao.
Vesterman,Pot
Tepic,Bogdan
Milosavljevic,Krilo,Andric
Bircevic,Lovrenj
Musli,Gagic,Milutinov
ILI
Vesterman,Tepic
Bogdan,Milosavljevic
Krilo,Andric,Cehovski
Bircevic,Lovrenj
Musli,Gagic,Milutinov
Moze i Perovic ako se resite jednog centra
Korisnikov avatar
By Karaburac
Obilicu

1) Ovo oko dece smo apsolvirali da nije dovoljno tanko da uzmemo titulu

2) Ja Andrica nisam pominjao.... Cak i da jesam, ne znam kako zamisljas da se neko pokaze igrajuci 3minuta po utakmici....

3) Cekovski nije dobio sansu jer je ispred sebe imao Lucica (kapitena), Bertansa (NBA potencijal, dokazan, draftovan) i Cakarevica (najskuplji igrac u timu), a Cekovski je godiste Milutinova i nije realno da bas svako dete dobije sansu u Partizanu. Dobio je Milutinov i to mu je dosta. Plusa Cekovski je stranac, a mi smo imali 5 stranaca u ABA i vec 4 stranca u KLS, sad ce se taj broj rasteretiti odlaskom Gordica i povredom Bertansa.

4) Molim te, nemoj ti da nam sastavljas tim.
  • 1
  • 1403
  • 1404
  • 1405
  • 1406
  • 1407
  • 1422
Svaštara

Ja sad uspavao dete i vidim. Sok. Mlad covek. :sh[…]

Ја исто волим да погледам те турнире,поготово јер […]

KK Crvena Zvezda 26/27

По мојем мишљењу тренер треба бити способан да одр[…]