Stare teme
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Vojvoda napisao:
Nookie napisao:@Vojvoda Ne bi da se mesam u vasu raspravu,al mi vas nismo tuzili za Miljenovica...
Nego ko je? Ja jos uvek ne mogu da skapiram kada neko (bez namere da vredjam) ovde pise kao navijac FMP-a, a kada kao navijac CZ.

http://www.zurnal.rs/2013/06/30/crvena- ... index.html
To ti je novinarska laz.U celom tesktu nigde nema izjava nekog iz Zvezde da smo vas tuzili
Korisnikov avatar
By Nookie
Vojvoda napisao:
Nookie napisao:@Vojvoda Ne bi da se mesam u vasu raspravu,al mi vas nismo tuzili za Miljenovica...
Nego ko je? Ja jos uvek ne mogu da skapiram kada neko (bez namere da vredjam) ovde pise kao navijac FMP-a, a kada kao navijac CZ.

http://www.zurnal.rs/2013/06/30/crvena- ... index.html
Ja ti lepo kazem,al kad oces da se gadjamo natpisima po novinama evo ti ovo...http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti. ... _id=728603

I mene nemoj da uplices u vase raprave,ne zanima me ich...ja ti samo lepo kazem neku stvar koju znam...
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
MILOS OBILIC napisao:
Yopitsch-Kurz napisao:
Kobilic rece da jeste, odatle je sve krenulo
Ako ne znas da citas ja sam rekao da platite sto dugujete za Miljenovica.
Mi vas nismo tuzili,a vasi novinari objavljuju takve tesktove
Sine, bezobrazan si koliko si tezak.

'Ajde sad ostavi se trovanja i trolovanja teme
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Ne nego treba da dozvolim da neistine iz Duletove i Daniloviceve kuhinje izlaze ovde i remete ugled mog kluba.
Zvezda nije tuzila Partizan za Miljenovica.
Da ne bude trolovanje vidimo se na zrebu za Evroligu
By flameni
MILOS OBILIC napisao:Ne nego treba da dozvolim da neistine iz Duletove i Daniloviceve kuhinje izlaze ovde i remete ugled mog kluba.
Istinoljubiv navijac Cibone!
Korisnikov avatar
By Vojvoda
@Nook

Vidim da je ovo objavljeno juce, nisam video da su demantovali. Znam da je pre par dana u svim medijima objavljena vest da je Zvezda tuzila Partizan. Onda Obilic tvrdi kako mi izmisljamo, a u svim relevantnim medijima je ta vest stajala par dana.

U tom momentu je Yopic pokrenuo temu o sansama da se Miljenovic vrati u Partizan, niko Zvezdu nije i spomenuo, ali se on nasao pametan da dodje i da brani interese svog kluba. I ja sam zeleo da vidim sta ostali forumasi misle o Nenadu, ali kako nesto pametno cuti kada je tu dezurni majstor da razjebe svaku normalnu diskusiju.
Korisnikov avatar
By Vojvoda
MILOS OBILIC napisao:Ne nego treba da dozvolim da neistine iz Duletove i Daniloviceve kuhinje izlaze ovde i remete ugled mog kluba.
Hajde pametnjakovicu nadji gde je neko spomenuo tvoj klub ili dugovanje!!! Yopic je pokrenuo pricu o Miljenovicu, a ti si dosao da kazes da se tvom klubu duguje. O cemu pricas ti?
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
Nisam imao nakanu da pokrecem temu (Vojvoda :obscene-drinkingcheers:) nego samo da iznesem svoje skromno misljenje u vezi koga dovesti na mesto drugog pleja
Ali ne daju mi dusmani oka otvoriti ;)
Korisnikov avatar
By Vojvoda
@yopic
A jebem li ga :D Bas sam hteo da se nadovezem na to i da dam svoje misljenje, ali eto ti njega da kaze kako mi "remetimo ugled njegovog kluba" :doh: :doh: :doh:

Hajde da smo pricali o Saricu pa da ga i razumem @flameni :clap:
Poslednja izmena od Vojvoda u Sre Jul 03, 2013 4:50 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
  • 1
  • 1402
  • 1403
  • 1404
  • 1405
  • 1406
  • 1422
Svaštara

Iskreno mnogo mi je teško palo ovo juče kad[…]

Ја исто волим да погледам те турнире,поготово јер […]

KK Crvena Zvezda 26/27

По мојем мишљењу тренер треба бити способан да одр[…]